Beneficiile angajarii unei agentii imobiliare

            Vanzarile de apartamente cresc de la an la an, in contextul in care tot mai multi romani aleg sa se mute la casele lor. Tot mai multi tineri proaspat casatoriti vor sa isi inceapa noua viata in apartamentul lor. Printre intrebarile care apar in procesul de alegere a unei locuinte apare si intrebarea inevitabila: ar trebui sa apelez la o agentie imobiliara sau nu?

            Desi exista cativa oameni reticenti in a apela la serviciile unei agentii imobiliare atunci cand vor sa cumpere un apartament, exista anumite avantaje considerabile.

            Care sunt beneficiile angajarii unei agentii imobiliare?

            Unul dintre motivele principale pentru care este indicat sa apelezi la o agentie imobiliara este rationalizarea luarii deciziilor. O agentie imobiliara poate oferi acel grad de obiectivitate necesar in procesul alegerii apartamentului potrivit. Uneori, tindem sa lasam emotiile sa ne acapareze in timpul luarii deciziilor. O agentie imobiliara ne poate ajuta sa privim acest process dintr-o perspectiva logica.

            Un alt avantaj il constitutie asigurarea unor date precise de stabilire a preturilor in angajarea agentiilor imobiliare confirmate. Unul dintre cele mai importante aspecte ale tranzactiei cu proprietati este reprezentat de datele de stabilire a preturilor. Agentii se asigura ca datele de stabilire a preturilor furnizate sunt exacte, actualizate si relevante pentru zona in care se afla proprietatea.

            O agentie imobiliara te va ajuta sa negociezi. Chiar daca consideram uneori ca negocierea  directa intre cumparatori si vanzatori este modalitatea directa de a avea discutii transparente si este benefica pentru ambele parti, uneori realitatea este putin diferita. S-ar putea sa apara anumite probleme pe care nu le poti impartasi direct cu proprietarul, cum ar fi aspecte legate de interiorul locuintei.

            Cea mai buna parte in implicarea agentiei imobiliare este aceea ca cumparatorii nu sunt taxati daca se afiseaza proprietatea. In cazul in care afacerea privind vanzarea de locuinte continua sa fie fructoasa, comisionul este platit de catre vanzator. Obiectivul principal al agentiei imobiliare este de a  va gasi o casa bazata pe dorintele si nevoile voastre. Pornind de la cunostintele lor solide si expertiza in domeniu, munca lor este sa va raspunda la orice intrebari aveti si sa va ajute sa treceti orice obstacole pentru ca, in cele din urma, sa va gasiti casa visurilor.

            Nu in ultimul rand, o agentie imobiliara ofera servicii personalizate. Puteti avea incredere in agentii imobiliari. Ei efectueaza constant verificarile de care este nevoie in acest domeniu pentru a asigura autenticitatea.

            Catre ce se mai orienteaza bucurestenii atunci cand isi cauta un apartament nou?

            In prezent, foarte multi bucuresteni se axeaza pe achizitionarea apartamentelor in complexe rezidentiale, din varii motive, cum ar fi multitudinea facilitatilor oferite si siguranta crescuta.

            Exista o multitudine de agentii imobiliare in Bucuresti. Compania Premier Imobiliare se axeaza in principal pe zona de Sud a capitalei, in sectorul 4, dar s-a extins si in sectoarele 1, 3, si 5.

            In privinta vanzarilor de apartamente, agentia pune la dispozitia clientilor sai atat garsoniere, cat si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Cei cu un buget considerabil ridicat pot achizitiona penthouse, apartamente cu curte proprie sau duplex.

            Importanta prezentei in social media a agentiilor imobiliare

            In prezent, este foarte important pentru agentiile imobiliare sa fie prezente in social media. Pe langa site-urile agentiei, esentiale pentru relationarea cu clientii, existenta unei pagini de Facebook poate spori considerabil modul in care agentia ajunge la clienti. Premier Imobiliare a inteles acest lucru si, pe langa site-ul official unde sunt prezentate ofertele, detine si o pagina de Facebook.

            Indiferent daca alegeti sau nu serviciile unei agentii imobiliare, alegerea casei visurilor nu trebuie facuta in graba. Acest lucru necesita un intreg proces, pentru ca, in cele din urma, nu iti alegi casa, ci caminul in care vei locui, ideal pentru tot restul vietii, cu cei dragi.

Comentarii

18/06/18 11:28
observator

Sunteti "simpatici " , ca si acesti " negociatori " .Pentru Dvs, este o activitate " lucrativa " ... nu zice nimeni ca BA, dar :
1/. Nu dati nici o garantie ca bunul pus la vanzare , are sau nu are vicii ascunse , ca documentele care demonstreaza proprietatea sunt ori nu legale ( ca nu sunt false, contrafacute... atacabile... etc. etc. ) ;
2/. Voi nu puteti intermedia vanzarea-cumpararea decat efectiv facuta legal, cu factura... inregistrata, declarata si pentru care vanzatorul va plati impozit dupa banii declarati si o cota catre Dvs , care nu va convine sa fie un " pretz mic " deoarece dupa nivelul pretzului stabilit este si nivelul castigului Dvs... ;
3/. Pentru vanzare-cumparare... cu partile pe care le-ati " imbarligat " ... tot la notar mergeti, ca Dvs n-aveti calitatea perfectarii acestei tranzactii ;
4/. Retineti faptul ca , singurul avantaj este doar faptul ca-i aduceti un potential cumparator. PUNCT .
Si ... stiti Dvs bine ca nimeni nu declara exact pretul contractului, la intocmirea documentelor , pentru care vanzatorul este obligat sa plateasca impozit ... " Oameni suntem " ...
Sigur ca trebuie sa va faceti " propaganda " pozitiva, dar retineti faptul ca " prostu' nu-i cine mananca " ... fara suparare .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5