Beauty tips: gene false

Actrițele au fost primele care au profitat de  acest truc al frumuseții. Astfel, efectul de ochi de pisică este extrem de popular până astăzi

Pentru prima dată, genele false au fost aplicate acum 60 de ani, pentru crearea aspectului impecabil în cinematografie. Actrițele au fost primele care au profitat de  acest truc al frumuseții. Astfel, efectul de ochi de pisică este extrem de popular până astăzi.

Caracteristicile genelor false 

Extensiile sunt convenabile și frumoase, ideale pentru un machiaj unic, creând aspect de păpușă. Există mai multe modalități de aplicare, iar procesul nu durează mai mult de câteva minute. Unul dintre avantaje este selecția imensă: de la genele clasice negre, la diverse forme, nuanțe și dimensiuni, cu paiete, strasuri, inserții colorate și alte decorațiuni. Genele false https://makeup.ro/categorys/32947/ sunt ideale pentru crearea rapidă a unui aspect neobișnuit. În plus, prețul redus permite achiziționarea mai multor tipuri, pentru crearea diverselor look-uri surprinzătoare. 

În momentul alegerii genelor false, trebuie să determini stilul ales și efectul de care ai nevoie. Există tehnici de aplicare pentru accentuarea colțurilor exterioare ale ochilor: pot prelungi forma, pentru un look languid. Dacă vrei un aspect mai natural, nu opta pentru gene prea dese și voluminoase. 

Există un dezavantaj adesea întâlnit. În cazul în care ești alergic la lipici, există contradicții pentru aplicare. De asemenea, este interzisă utilizarea în cazul conjunctivitei sau altor boli oculare. 

Cât timp pot fi purtate?

Perioada de menținere a genelor depinde mult de adezivul utilizat și metoda de aplicare. Pentru a nu întâlni situații neplăcute, evită căldura excesivă, umiditatea și temperaturile foarte scăzute. Masarea ochilor sau atingerea genelor cu mâinile nu sunt binevenite. Prin urmare, încearcă să nu faci mișcări inutile. În medie, genele false pot fi purtate timp de aproximativ 20 de ore .

De câte ori pot fi folosite?

Există 2 tipuri de gene false: smocuri și benzi. Cele din urmă pot fi reaplicate până la 10-15 ori, dacă sunt curățate corect. Firele smoc pot fi utilizate o singură dată. De regulă, aceste accesorii nu sunt dăunătoare. Totuși, folosirea adezivului, poate cauza anumite daune, deoarece nu este hipoalergenic. Prin urmare, uneori provoacă inflamație și roșeață. Cel mai adesea, reacțiile alergice apar în prima oră.

Cum să alegi genele false? 

În cazul începătorilor, genele tip bandă sunt cele mai potrivite. Pentru mai multă expresivitate, optează pentru cele tip smocuri. Fiind aplicate la capătul exterior al pleoapelor, vor crea a un aspect uimitor de “ochi de pisică”.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5