Bărbat prins în flagrant de ofiţerii anticorupţie bistriţeni. Este cercetat pentru trafic de influenţă

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au realizat, astăzi, prinderea în flagrant a unei persoane fără calitate specială, în timp ce primea suma de 1.000 lei şi mai multe bunuri de la un martor denunţător, pretinzând că poate să intervină în soluţionarea unui dosar penal.

„În fapt, acesta şi-a arogat o calitate falsă şi, sub pretextul că poate să soluţioneze un dosar penal, deşi nu avea nicio legătură cu situaţia, a pretins şi primit initial, de la denunţător, suma de 3000 lei, precum şi produse alimentare (carne de vânat).
Ulterior, ca urmare a denunţului formulat, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, acţiunea de prindere în flagrant fiind realizată în municipiul Bucureşti, cu sprijinul Serviciului Operaţii - structura centrală a D..G.A.”, se aratăîn comunicatul de presă al DGA.

A fost efectuată o percheziţie la domiciliul suspectului, urmând să fie pus în executare mandatul de conducere la unitatea de parchet în vederea audierii acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa Năsăud - SICE.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5