Bărbat din Chintelnic, reţinut după ce l-a înjunghiat pe concubinul surorii sale

Liviu B., în vârstă de 62 ani, din Chintelnic, a fost reţinut pentru de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale. Bărbatul este urmărit penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, după ce l-a înjunghiat pe concubinul surorii sale.
Luni seara, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUApU 112 de B. A. de 56 ani din Chintelnic, că în curtea locuinţei sale, fratele său - Liviu B. care locuieşte la aceeaşi adresă - l-a înjunghiat pe concubinul ei Florin M. de 50 ani din Chintelnic.
„În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că în seara zilei de 23.04.2012, în jurul orei 19.30, în curtea imobilului, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi a consumului de alcool, M. Florin a fost înjunghiat în zona hemitoracelui drept anterior cu un cuţit de către B. Liviu de 62 ani. Bărbatul a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, în vederea acordării îngrijirilor medicale”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
Concluziile preliminarii obţinute în urma examinării medico-legale a victimei arată că leziunile corporale traumatice s-au putut produce prin lovire cu un corp tăietor - înţepător, care necesită pentru vindecare 17-18 zile îngrijiri medicale şi întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5