Bărbat din Bistrița, reținut după ce și-a amenințat fiica cu acte de violență!

    La data de 20 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 56 de ani din Bistrița, cercetat pentru comiterea infracțiunii de amenințare. "În fapt, o tânără de 20 de ani din Bistrița a sesizat faptul că este amenințată de către tatăl ei.  În urma investigaților, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 18-19 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 56 de ani, i-ar fi adresat, telefonic și prin intermediul mesajelor, amenințări cu acte de violențe, fiicei sale. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare. Ca urmare a celor constatate și a probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Ulterior, acesta fost prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, fiind dispusă luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița în vederea completării probatoriului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5