Bărbat de 59 ani, scos decedat dintr-o fantână, la Susenii Bârgăului!

Echipajele de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Prundu Bârgăului au extras dintr-o fântână din localitatea Susenii Bârgăului o personă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 54 de ani, din nefericire fără semne vitale. Medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobil[ a declarat decesul la fața locului, a anun'at ISU BN.

"Astăzi, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârăului, au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o fântână de apă din localitatea Susenii Bârgăului, a fost găsită o persoană decedată.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Susenii Bârgâului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările", a transmis Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita -Nasaud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5