Balul primaverii la Clubul Copiilor Beclean

Prof. Daniel Raţiu

Cu zâmbetul pe buze, în pași de dans și pe ritmuri muzicale pline de veselie, așa a fost întâmpinată primăvara la Clubul Copiilor din Beclean. Elevii care frecventează cercurile de muzică și de dans din cadrul clubului au cântat și au dansat în spectacolul sugestiv intitulat „Balul primăverii”, desfășurat joi, 10 martie 2015.
Îndrumați de prof. Daniel Rațiu, micii cântăreți au încântat spectatorii interpretând melodii de muzică ușoară românească și internațională și arătând tuturor că au potențial de mari artiști. Adina Tolca, Giulia Simon, Alesia Ciceu,Camelia Beretski, Ioana Ploscar, Anamaria Sangeorzan, Paula Marian, Geanina Moldovan, Luana Birta, si Paula Muresan
Latura modernă, antrenantă, a spectacolului a fost asigurată de elevii din trupele de dans modern ‘’Butterflay’’, ‘’Styl’’,’’Samira’’ ,‘’Prichindeii ‘’, îndrumați de prof. Reghina Poenar.
Ropotele de aplauze au fost răsplata binemeritată pe care au primit-o toți cei care au urcat pe scenă din partea publicului, format din părinți, rude, colegi și cadre didactice.
Prin acest spectacol, Clubul Copiilor din Beclean a reamintit tuturor că este o instituție de învățământ unde copilul se află în centrul atenției, fiind încurajat să-și dezvolte aptitudinile și să-și petreacă în mod plăcut timpul liber.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5