Balul Doamnelor, la Spermezeu, cu artişti renumiţi. 300 de flori oferite de primarul Sorin Hognogi la Târgul Văii Ţibleşului

Doamnele din comuna Spermezeu au primit azi din partea primarului Sorin Hognogi cele mai bune gânduri însoţite de 300 de flori, la cel mai mare Târg ce are loc pe Valea Ţibleşului în fiecare zi de luni.
"Am dăruit o floare si am primit multe zâmbete din partea doamnelor si domnișoarelor care au venit la târg! Le doresc o primăvară binecuvântată", declară primarul Sorin Hognogi.
De altfel, aproape 300 de femei din comuna Spermezeu au participat, de Mărţişor, la un eveniment realizat de administraţia locală. „ Am organizat un eveniment pentru doamnele din toate localităţile comunei, pe care le-am aşteptat nu doar cu meniuri alese, ci şi cu muzică bună adusă de Mirela Petruş şi Codruţ Bistriţeanul. Soţii domnilor au rămas acasă să se ocupe de gospodărie şi copii, iar dumnealor au avut o seară specială! Nu există prilej mai minunat de dăruire şi de recunoştinţă faţă de cele care ne sunt mame, soţii, surori. Pe această cale doresc ca toate împlinirile frumoase, sănătatea să le însoţească pretutindeni”, ne-a spus primarul Sorin Hognogi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5