Azi, colegul nostru Petrică ( Arian), de la Radio Someş, s-a logodit cu Paula, la Nicula. Nunta ce trebuia să aibă loc la început de mai, amânată pentru 2021

Trebuia să aibă nunta la început de mai. Mai exact pe 2 mai. Pandemia le-a amânat însă nunta, la fel ca la mulţi tineri din lumea întreagă. "Pentru că mulți ați întrebat ce vom face cu nunta, am amânat-o. Sperăm să trecem cu bine peste tot si să fim sănătoși. Vă așteptăm să ne fiți alături pe 18 septembrie 2021" scria, în aprilie, pe facebook, colegul nostru Petrică Someşanu ( Arian Neagoş), de la Radio Someş. Azi, Arian, împreună cu Paula Lazaroi au hotărât să îşi încredinţeze dragostea celui de Sus, primind binecuvântarea Domnului la Mănăstirea Nicula, colţ de rai unde minunile sunt la ele acasă. Slujba logodnei a fost făcută de părintele Calinic Stupinean, iar tinerii au fost binecuvântaţi de prezenţa Icoanei Maicii Domnului, la care vin mii de oameni să aducă Slavă.
"De azi, logodiți oficial. Vă mulțumim din suflet tuturor pentru mesaje și pentru că ne-ati fost alături chiar si așa virtual. Mulțumim in mod special părintelui Calinic Stupinean si nașilor Bogdan Secheli si Anca. Și bineînțeles părinților. Sperăm să trecem cu bine peste toate, să fim sănătoși iar in 18 Septembrie 2021 să jucăm la nuntă sau poate chiar mai repede la botezul baiețelului nostru David.Să aveți parte mereu de zile frumoase dragi prieteni!" este mesajul transmis de tânăra pereche, căreia îi doim casă de piatră, sănătate, bucurii, iar noi să jucăm, la botez şi la ospăţ !
Felicitări că porniţi pe drumul în doi sub semnul credinţei în Dumnezeu !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5