Avantajele ușilor de sticlă pentru interior

Ușile de sticlă de interior pot fi integrate cu succes atât în proiectele de amenajare, cât și în cele de schimbare a ușilor actuale. Având un dublu rol, practic și estetic, ușile de sticlă pentru interior reprezintă soluția optimă de schimbare a aspectului unei camere, dar și de optimizare a spațiului.

Ca atare, o ușă de sticlă poate închide cu succes spațiul destinat studiului, fiind de asemenea ideală și în separarea livingului de terasă sau de balcon. Este adevărat că aceste tipuri de uși sunt folosite foarte des în sistemele inteligente de închidere a spațiilor exterioare, însă întrebuințarea lor nu se oprește aici.

Întrebuințarea ușilor de sticlă în interiorul locuinței

Sticla este un material extrem de versatil, cu proprietăți excelente, motiv pentru care ea este foarte des utilizată la realizarea diferitelor piese decorative sau de mobilier. Pentru că astăzi dispunem de tehnologii moderne care permit securizarea sticlei la cel mai înalt nivel de siguranță, ea este utilizată, așa cum am văzut, la realizarea unor modele deosebite de uși.

Utilitatea acestora în spațiul din interiorul locuinței vizează următoarele situații:

       delimitarea livingului de restul casei;

       închiderea spațiului de birou fără a bloca trecerea luminii naturale provenite de pe hol sau din camerele alăturate;

       delimitarea camerelor de joacă ale copiilor, permițând supravegherea în permanență a acestora;

       închiderea/delimitarea parțială a unei jumătăți de camere, în scop pur estetic;

       delimitarea dressingului, geamul sablat fiind cel mai potrivit în acest caz.

De asemenea, aceste uși din sticlă sunt folosite cu foarte mare succes în cadrul sălilor de birouri sau a celor de ședință, dar și a saloanelor de înfrumusețare sau a centrelor medicale. În funcție de încăperea pe care o închid, ele pot fi modele de uși de sticlă sablată sau modele clasice, din sticlă transparentă. Avantajul celor sablate este că aduc un nivel mai ridicat de intimitate, oferind încăperii personalitate, prin design-ul unic și deosebit. 

Avantajele ușilor de sticlă pentru interior

Desigur, ușile de sticlă pentru interior aduc un aer modern în orice încăpere în care sunt montate, însă avantajele lor nu se limitează doar la latura estetică. Iată de ce alte beneficii se mai pot bucura cei care aleg aceste modele de uși:

     de lumina naturală pentru mult mai mult timp, grație suprafeței mari vitrate a ușilor de interior. Atunci când nu este de dorit o cantitate atât de mare și puternică de lumină, varianta ușilor din sticlă sablată este alternativa perfectă;

     vor beneficia de o aerisire completă datorită deschiderii largi a ușilor de sticlă, în special a celor glisante;

     spațiul interior va căpăta un aer modern, îngrijit și mult mai spațios;

     chiar dacă vor fi utilizate în camere cu umiditate crescută, ușile de sticlă nu se vor deteriora la fel de repede precum cele de lemn;

     întreținerea și curățarea acestora se realizează foarte ușor;

     gradul de izolare fonică și termică le oferă proprietarilor un nivel ridicat de confort în cadrul locuinței.

Rom Decor – uși de sticlă cu design impecabil

Nu exagerăm cu nimic atunci când spunem că firma Rom Decor oferă unele dintre cele mai calitative uși și ferestre din România. O ușă de sticlă, simplă, sablată sau printată ceramic, achiziționată din portofoliul companiei, le va oferi proprietarilor garanția produsului excelent realizat, perfect finisat și cu o durată de exploatare extinsă.

Fiabilitatea, versatilitatea și, nu în ultimul rând, estetica sunt cele mai importante aspecte pe care membrii echipei le au în vedere în momentul conceperii fiecărei uși din sticlă pentru interior și exterior. Referindu-ne acum strict la cele destinate spațiilor interioare, atât pentru locuințele private, cât și pentru cele office sau publice, se remarcă o preferință către ușile de sticlă sablată, al căror preț este ceva mai ridicat, din motive ce țin de complexitatea procesului de sablare. Cu toate acestea, adepții stilului clasic se orientează către modelele simple de uși din sticlă transparentă, care dispun de un preț ceva mai scăzut.

Indiferent de model, un lucru este cert: orice ușă de sticlă ar alege, proprietarii se vor bucura mult timp de calitatea acesteia, fiind o investiție inteligentă, pe termen lung.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5