Avantajele tricourilor pentru copii personalizate

Cu mesaje cool și desene wow, tricourile de copii personalizate se potrivesc tuturor năzdrăvanilor, curioșilor, curajoșilor și, în general, oricărui micuț dornic să își exprime personalitatea în moduri cât mai creative. Așadar, merită să te întrebi: nu cumva aceste articole vestimentare trebuie să se regăsească în garderoba copilului meu?

Tricourile pentru copii – alese de cei mici, cumpărate de cei mari

De la o anumită vârstă încolo vei observa că alcătuirea vestimentației va deveni una dintre activitățile preferate ale micuțului tău. Psihologii spun că este un lucru cât se poate de firesc și îi sfătuiesc pe părinți să încerce să le dea celor mici libertatea de a-și alege singuri hăinuțele pe care vor să le poarte și să-i lase să experimenteze cât mai mult cu stilurile vestimentare.

Bine, bine! Cel mic alege, însă tu cumperi! Așadar, principalul tău rol în această poveste este să-l îndrumi corect. Cu siguranță juniorul va fi încântat de modele, însă tu trebuie să fii atent(ă) la calitate și, din păcate, la costuri.

Ajută-l să descopere gama de tricouri pentru copii de la RUVIX și spune pa-pa multor griji! Hăinuțele sunt confecționate din bumbac, se găsesc în nenumărate modele (și dacă nu-l găsește pe cel potrivit, pe ruvix.ro există și secțiune specială pentru personalizare), au printuri rezistente și prețuri decente. Dar vezi tu mai multe pe site-ul menționat anterior și apoi arată-i și lui despre ce este vorba!

Avantajele pe care le au tricourile pentru copii personalizate

Revenind la îndrăgitele tricouri de copii personalizate, iată ce avantaje au:

     Îmbină latura amuzantă cu cea practică

În funcțiile de modelele alese, tricourile personalizate pentru copii pot fi foarte haioase, păstrându-și, în același timp, și latura practică.

     Au prețuri accesibile

Dacă te numeri și tu printre cei care se gândesc să introducă în bara de căutare de la Google sintagma „tricouri de copii prețuri”… atunci să nu fii surprins dacă ai să vezi că majoritatea site-urilor pe care ajungi îți prezintă produse destul de accesibile ca preț.

     Sunt 100% personalizabile

Poți alege culoarea, mesajul, imaginea care va apărea pe tricou și uneori chiar și materialul din care e confecționat. Desigur, poți opta și pentru modele de-a gata, acum depinde ce dorește micuțul tău!

     Sunt și foarte versatile

Un mic exemplu: dacă alegi categoria „tricouri de copii cu mesaje”, aici vei găsi tot felul de texte haioase și potrivite oricărui context la care te-ai putea gândi. Așadar, copilul tău poate alege modele care să-i cucerească pe bunici, dar care merg și la plimbarea în parc, sau modele care să stârnească amuzamentul în grupul lui de prieteni, dar și un zâmbet profesoarei de mate.

 Singura condiție pe care trebuie să o respecți atunci când optezi pentru un asemenea produs vizează materialul din care este confecționat: ai grijă ca tricoul să fie confecționat din bumbac sau dintr-un amestec care să aibă în compoziție (cel puțin) 70% bumbac. Pielea copiilor este foarte sensibilă și poate dezvolta foarte ușor alergii la țesături, așa că nu un plus de atenție nu strică niciodată.

Ar mai fi bine să ții cont și de mărimi: în general acestea respectă standardele internaționale, însă ar fi indicat ca, atunci când este posibil, să încerci să alegi un tricou cu un număr mai mare, mai ales că în acest fel copilul tău îl va putea purta și o perioadă mai mare de timp.

Sfat pentru părinții care vor să facă un cadou micuților lor! În general nu ai cum să dai greș nici cu un tricou cu supereroi, cu astronauți sau cu un model foarte, foarte colorat. Însă, asigură-te în prealabil că afli cu exactitate care sunt personajele preferate ale micuțului tău, respectiv culorile îndrăgite de acesta. 

 


Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5