Autostrada Raiului

Nicholas Kazan

La doar două zile după ce ne-a dezvăluit harta cu autostrăzi a României, al nostru prim-ministru a fost decorat de ÎPS Andreicuț cu Crucea Ardeleană. Pentru că a ctitorit la Cluj, pentru a ajunge în rai (sau în iad, după cuviință). Un capitol de nespusă cârdășie dintre cei care domnesc la putere, care au lucrat și lucră în alianță cu cei care numai pe nevoiași nu-i ajută, decât atunci când îi separă pe săraci de puținii bani pe care îi au, bani ajunși în jeburile popilor, după ce săracii de săraci sunt furați de bogătani. Țineți cont că în România cei mai bogați 1000 de oameni controlează 60% din PIB-ul țării. Atunci, cine domnește în țară? Cine ctitorește? Țineți cont că cele 12 milioane ale lui Ponta vin direct din fondul de rezervă al primului ministru, fond care, după cum anunța Ponta pe 27 Noiembrie: "practic, tot fondul meu de rezervă s-a dus la Sănătate". Mare minciună, halal sănătate, mare nelegiuire! Drept care BOR l-a răsplătit pe Ponta cu Crucea Ardeleană.
În timp ce afară Ponta era huiduit: "Hoţule, hoţule", "Teroristule, nu îţi este ruşine să vii aici", "Jos Ponta jos, eşti un mincinos", popii pregăteau autostrada raiului pe care marele ctitor să o urmeze (sau pe cea a iadului, după cuviință), ridicându-l în slăvi pe Ctitor, care așa încurajat i-a mustrat pe demonstranți, cu "Ideea de a huidui un mitropolit la intrarea într-un lăcaş de cult ţine foarte mult de educaţie". Cu așa cârdășie, așa măsluire de cuvinte, după cuviința practicii bine stabilite în Evul Mediu, ale căror cutume mărșăluiesc cu alaiuri de popi lungi de kilometri, înveșmântați în aur, cu Mercedesuri la scară, care ne vor mântui neamul, zic ei, în Marea Catedrală, într-o bună zi, sau ce va mai rămâne din săracul neam.

Și eu, născut și crescut la Bistrița, plecat în America unde am stat 30 de ani și întors să-mi ajut locul natal, țara, neamul, credeam că Ponta va fi cel care ar putea fi convins să aducă autostradă la Bistrița, să conecteze Ardealul cu Moldova pe la noi. Doar ieri vorbeam cu primarul Crețu despre Bistrița și autostradă, religie și Varianta domniei sale. Toate au mers bine până când vorba a ajuns la Variantă, fosta Centură de Ocolire însă nou botezata Varianta (de-a dreptul Creață), formulă ortodoxă, zeloșie neegalată, caz de monomanie clinică. Care nu-l poate duce pe Dom Primar decât în raiul dânsului (sau în iadul proiectelor idioate, ilegale, opuse Planului Strategic 2010-2030 prescris de UE, după cuviință).
Salvarea, creadem eu, este de a-l face pe al nostru Primar să renunțe la ctitorirea idioțeniei cu Varianta, și să-i paseze drept-numita Centură de Ocolire (parte din autostrada Ardeal-Moldova) lui Radu Moldovan, că de, să ctitorească și acel lider regional ceva, în pofida faptului că Moldovan este rivalul său în partid (halal unitate de interese!). Cu Daciana ca Europarlamentară, D-na Pană ministru la cabinetul de relați social-ortodoxe, cu cetele de PSD-iști și alaiurile de prea-ortocși popi în frunte cu Marele Feier, Bistrița ar putea face și ea autostradă, minteni până în 2018, cum s-ar zice pe la noi prin Ardeal. Dar nu, Raiul nu se împarte când este vorba de autostrade pe care noi păcătoșii de rând să conducem, ca să ne construim țara. De ce? Pentru că vastele sume măsluite din autostradele terestre, sau a fantomelor acestora (după cuviință) vor intra în buzunarele Baronilor și Grofilor, minus partea cuvenită ÎPS-ilor și a hoardelor de popi a căror sănătate și buzunare sunt asigurate pe vecie.
Ăsta da proiect de autostradă. Sunt ateu, dar dacă ar exista Rai și Iad, le-aș dori celor sfădiți mai jos numai Ferarii și Merțane, dar să pornească cât mai repede pe Autostrada Raiului (sau a Iadului, după cuviință). Veneticilor, fariseilor, ipocriților, v-ați pecetluit soarta. Iar eu voi continua să scriu. Vă voi dezvălui nelegiuirile până când voi putea. Pentru că mai mare ajutor neamului meu nu pot să aduc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5