Au început lucrările de modernizare pe patru străzi din Năsăud! Valea Caselor, prima asfaltată

Au început lucrările de asfaltare a 4 străzi din oraşul Năsăud în cadrul proiectului „Modernizare străzi în oraşul Năsăud, județul Bistrița-Nàsăud”, proiect finanțat din Programul Național de Dezvoltare Locală şi din bugetul local, anunţă Primăria Năsăud.  Executant este S.C. Dimex Company S.R.L., care speră ca în această vară să încheie lucrările pe cei 4,1 kilometri. Valoarea investiţiei depăşeşte 6 milioane lei.  

Primăria orașului Năsăud i-a anunţat pe cei care locuiesc pe străzile Mihai Eminescu, Horea, Valea Caselor şi Găgi, pe care se vor executa lucrări de asfaltare, că începând cu data de 1 aprilie, lucrările de branșament la utilități de apă-canal, electricitate şi gaz, care implică spargerea tramei stradale sau a trotuarului, vor fi strict interzise. 

Tot prin PNDL, autirităţile locxale au în implementare şi proiectul  „Pod cu o bandă de circulație peste râul Someș” are o valoare de 3,1 milioane lei. Proiectul tehnic este în verificare şi, cel mai probabil, lucrările vor începe după Paşti, undeva în luna mai. Constructorul – Dimex Company – a dat asigurări că noul pod va fi funcţional la sfârşitul lunii septembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5