Au fost stabiliți primii elevi finaliști ai campaniei "Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”

Comunicat de presă

Au fost desemnați primii finaliști ai concursului de logo-uri și sloganuri pe tema "Siguranță școlară", demarat în cadrul campaniei ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

Astfel, elevii din clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a ai Școlilor Generale 4 și 6 din Bistrița s-au implicat activ în acest proiect, iar rezultatele au fost pe măsură eforturilor depuse. Felicităm toți participanții pentru creativitatea și efortul depus în realizarea lucrărilor!

Finaliștii au fost aleși prin vot de către colegii lor și vor reprezenta școlile la faza județeană a concursului.

În paralel, în cadrul activităților de desemnare a finaliștilor, în perioada 20-21 februarie a.c., polițiștii Biroului de Siguranță Școlară și cei de la Prevenire au desfășurat în cele două școli activități având tema „Combaterea bullying-ului în școli".

Până la finalul acestei săptămâni vor fi desemnați și finaliștii din școlile din Lechința, Sângeorz-Băi și Livezile, celelalte școli participante.

Mulțumim tuturor pentru susținere și participare! Continuăm să promovăm siguranța școlară și să încurajăm implicarea elevilor în astfel de inițiative!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5