Au căzut de la 10 metri: Doi bărbaţi prinşi sub un pod la Ilva Mică

Marţi, 8 aprilie a.c., la ora 10.18, dispeceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost informat, prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi bărbaţi, care executau o lucrare de reabilitare la un pod rutier din localitatea Ilva Mică, au căzut într-o râpă, de la o înălţime de cca. 10 m şi au fost striviţi de elemente de construcţie a podului care s-au desprins odată cu ei.
Două echipaje medicale, unul de prim ajutor SMURD şi o ambulanţă SAJ, împreună cu un echipaj de descarcerare, au fost direcţionate de urgenţă la locul solicitării.
Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a fost prins în totalitate sub dărâmături, era inconştient, prezenta leziuni grave şi a fost scos cu ajutorul unui ifron, iar celalalt bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost prins sub dărâmături la nivelul membrelor inferioare, era conştient şi prezenta, de asemenea, leziuni grave. Acesta din urma a reuşit să iasă singur de sub elementele de construcţie prăbuşite. Pompierii militari au scos victimele din râpa adâncă de 10 m şi le-au transportat la echipajele medicale sosite la locul solicitării.
Din cauza leziunilor grave suferite de bărbatul prins în totalitate sub dărâmături, s-a impus solicitarea intervenţiei elicopterului SMURD, care a aterizat pe terenul de fotbal din oraşul Năsăud. După stabilizare, bărbatul de 52 de ani a fost transportat pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş. Cealaltă victimă a fost transportată cu echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU Bistriţa, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5