Astăzi ar fi împlinit 50 de ani. Comunitatea din Şieu nu şi-a uitat primarul

"Astazi ar fi implinit 50 de ani, dar timpul nu a mai asteptat. Ramai in amintirea noastra ca un om deosebit, calm, echilibrat si cu suflet mare" stă scris pe reţelele de socializare.
Azi ar fi fost ziua de naştere a primarului comunei Şieu, OLIMPIU IUGA NAPEU, care ar fi împlinit 50 de ani! A plecat însă, anul trecut, la cele veşnice. Nu putem decât să spunem odihnă veşnică şi să ne rugăm la Cel de Sus să aşeze sufletul lui în rândul drepţilor.
............
Străzile comunei Şieu au fost la început de august pline nu doar la tradiţonalul târg ce se desfăşoară în prima miercuri din lună aici, ci şi la unul dintre cele mai triste evenimente ale comunităţii din ultimii ani. Primarul comunei Şieu, Olimiu Iuga Napeu şi-a luat adio de la comunitatea pe care a condus-o cu dragoste şi devotament timp de opt ani. Oameni nu doar din comună, ci de pe întreaga vale a Şieului au venit să-şi ia rămas bun de la unul dintre cei mai îndrăgiţi primari ai judeţului. Nu a lipsit nici preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan,prefectul Ovidiu Frenţ, vicepreşedinţii CJ – Ioan Ţintean şi Alexandru Pugna, senatorii Ioan Deneş şi Dorin Dobra, primarul Bistriţei – Ovidiu Creţu, al Năsăudului-Mircea Romocea şi al Becleanului – Nicolae Moldovan, alături de alţi 30 de primari de toate culorile politice, şefi ai instituţiilor deconcentrate.
Slujba prohodului a fost săvârşită în curtea Primăriei de către un sobor impresionant de preoţi, în frunte cu Mitropolitul Andrei, protopopul Bistriţei, Alexandru Vidican, protopopul de Beclean, Doru Zimveliu.
Este o zi care nu va fi uitată niciodată de comunitatea din Şieu, care l-a ales în iunie pe primarul Olimiu Iuga Napeu pentru încă un mandat. Nu a fost să fie aşa, bunul Dumnezeu rânduindu-i alt drum, trecând la cele veşnice în prima zi a Postului Sfintei Marii, la spitalul din Târgu Mureş, după ce suferise un infarct şi a fost operat în urmă cu două săptămâni.
Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi, familiei ( soţia Corina, fiul Septimiu, mama Sofia) să-i dea mângâiere, iar comunităţii un om care să fie în fruntea ei cu aceeaşi onoare, demnitate şi devotament.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5