„Aripi din cuvinte”: Peste 170 de copii din trei județe s-au întrecut în creații literare la Liceul Tehnologic „Florian Porcius” Rodna

Peste 170 de elevi din 20 de şcoli din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj și Maramureș au participat la concursul de limba şi literatura română „Aripi din cuvinte”, Ediția a V – a, pe data de 1 iunie 2019, activitate principală a proiectului regional „Lectura cea mai de folos zăbavă”, inițiat de coordonatorii  director prof. dr. Ganea Vali și prof. Partene Cornelia și organizat de Liceul Tehnologic  „Florian Porcius” Rodna.

La secțiunea indirectă, de creație literară și plastică, au participat în jur de 90 de elevi din alte șapte județe ale țării. Concursul are ca scop atragerea şi stimularea interesului elevilor pentru lectură, în vederea dezvoltării personale şi adaptării la o societate aflată în permanentă schimbare.

Participanții, elevi și profesori, au fost primiți de doamna director adjunct Partene Cornelia și consilierul educativ, prof. Natarîș Maria, alături de o întreagă echipă de dascăli inimoși din școală, care au făcut totul pentru a face  deosebită prima zi din cireșar. Activitatea a fost susținută, din punct de vedere financiar, de Asociația de Părinți a unității noastre, reprezentată prin președinte, doamna Lenuța Iugan.

Întreaga activitate a fost monitorizată de doamna prof. Pop Maria Corina, reprezentant al  Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud. Ne-am bucurat și de prezența a peste 60 de profesori, printre care și doamna prof. dr. Aurelia Dan, inspector pentru educația permanentă, din cadrul Isj Bistrița.    

Le-am ținut pumnii strânși tuturor participanţilor la acest concurs, iar celor ce vor reuşi să facă ,,aripi din cuvinte” le urăm încă de pe acum un zbor înălţător şi măreţ …către premiul cel mare.

Felicitări tuturor participanților! Vă așteptăm și la următoarea ediție, în număr cât mai mare!

Director,

prof. Vali Ganea

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5