Ardeal TV: Menuț Maximinian, unul dintre cei mai prestigioși cunoscători ai ținuturilor ardelene, va intra în casele telespectatorilor Ardeal TV!

Dragi prieteni, avem o veste mare! Menuț Maximinian, unul dintre cei mai prestigioși cunoscători ai ținuturilor ardelene va intra în casele telespectatorilor Ardeal TV! Suntem convinși că va reuși să scoată la iveală cele mai fascinante "Nestemate someșene", dar și să vă prezinte farmecul "Vieții de la țară", deoarece pasiunea sa pentru folclor, etnografie și etnologie, precum și abilitatea sa de a descoase oamenii pentru a afla povești neștiute ale poporului vor fi calitățile care vă vor determina să îl îndrăgiți încă din prima clipă!
Ne bucurăm să îl avem alături de noi pe Menuț, un profesionist în tot ceea ce face! Cu o experiență vastă în materie de jurnalism, demonstrată prin activitatea sa de manager al cotidianului Răsunetul, dar și prin activitatea sa din televiziune, în care nu s-a îndepărtat de principii și moralitate, Menuț a continuat să aleagă calitatea și îi mulțumim!
Și-a dedicat întreaga viață folclorului și tradiției, culturii și artei, în toate formele ei. Studiază, cercetează, scrie și vorbește din suflet despre frumosul care ne înconjoară, menținând vie flacăra patriotismului și a trecutului prin cărțile de specialitate publicate, articolele bine documentate, iar în Uniunea Scriitorilor are un loc de cinste!
Bun venit, Menuț, în familia noastră de la Ardeal TV!

Ardeal TV

Comentarii

25/09/23 15:05
Seni Ioan

Felicitări Ardeal TV. Ați câștigat un specialist valoros...

25/09/23 21:02
prof. Vasile Găurean

Felicitări, MM! Munca perseverentă aduce în cele din urmă și recunoaștere înaltă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5