Arborii, primeniţi de primăvară la Năsăud

Arborii care definesc aliniamentul stradal al orașului Năsăud pe principalele artere existente: Str. George Coșbuc, Str. Piața Unirii, Bulevardul Grănicerilor, Str. Vasile Nașcu, Str. Gării și Str. Tudor Vladimirescu au fost curățați, astfel încât direcțiile naturale de creștere a arborilor să nu fie afectate.
Aceste acțiuni intreprinse de administrația locală prin intermediul Serviciului de spații verzi au avut ca și scop, pe lângă curățirea crengilor uscate sau cele care au crescut necontrolat, și inventarierea și evaluarea precisă a arborilor de pe domeniul public care prezintă risc de prăbușire în condițiile unor fenomene meteo extreme.
Perioada aleasă nu a fost una întâmplătoare, deoarece în această perioadă ianuarie – februarie, arborii se găsesc în perioada în care vegetația stagnează și aduc daune minime sau deloc arborilor.
Tot în această perioadă vor fi inventariați și arborii din parcuri, deoarece acești arbori sunt cei care asigură pe timpul verii un ambient plăcut locuitorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5