AQUABIS a lansat licitaţia pentru reabilitarea şi extinderea reţelei de apă şi canalizare în zona Năsăud – Sângeorz- Băi

• Valoarea lucrărilor este estimată la peste 62 milioane lei

SC Aquabis SA Bistriţa a lansat licitaţia deschisă pentru atribuirea contractului de reabilitare şi extindere a reţelelor de distributie a apei şi canalizare în localităţile Năsăud, Salva, Sângeorz-Băi şi Maieru, plus aducţiuni de apa potabilă pentru localităţile Rebra-Năsăud şi Maieru.

Potrivit anunţului postat pe SEAP, valoarea estimativă totală a contractului CL 6 este de 62.699.326 lei, fără TVA, lucrările urmând să se deruleze în maximum 26 luni de la parafarea actelor între beneficiar şi antreprenor.

Contractul include execuţia de lucrări pentru extinderea şi reabilitarea a 38.157 m reţele de canalizare apă uzată menajeră, staţii de pompare ape uzate şi 37.009 m reabilitare şi extindere reţele de distribuţie a apei potabile şi aducţiuni, staţii de pompare, rezervoare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 septembrie, dată la care vor fi deschise şi documentaţiile transmise de firme.

Investiţia este inlusă în cadrul proiectului “Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bistriţa-Năsăud”, proiect cofinanţat prin Fondul de Coeziune, cu o valoare totală (la data semnării) de 344.328.828 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5