Aproape 30.000 de acte de identitate eliberate în Bistriţa-Năsăud! Câte certificate de naştere şi de căsătorie au fost emise!

Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Bistrița-Năsăud anunţă că obiectivele stabilite pentru anul 2021 au fost realizate integral, fapt care rezultă din evaluarea activității desfășurate, transmite directorul executive Lucian Borgovan.

Potrivit acestuia, pe parcursul anului trecut, au fost eliberate un număr 29.126 acte de identitate, respectiv  28.436 cărți de identitate şi     690 cărți de identitate provizorii.

Au fost efectuate 80 acțiuni cu stația mobilă, fiind puse în legalitate cu  acte de identitate un număr de 220 persoane.

Oficiile de stare civilă aflate în coordonarea Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Bistrița-Năsăud au înregistrat în anul 2021 un număr de  9.808 acte şi fapte de stare civilă și au fost eliberate 17.820 certificate de stare civilă, dintre care 8.789 certificate de naştere;  2.961 certificate de căsătorie şi  6.070 certificate de deces.

 

Menționăm că informațiile referitoare la activitatea de evidență a persoanelor și de stare civilă sunt afișate la sediile serviciilor publice comunitare de evidența persoanelor și la oficiile de stare civilă din cadrul primăriilor, transmite directorul executiv Lucian Borgovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5