Aproape 170 poliţişti, la datorie în preajma Crăciunului

În perioada 22- 26 decembrie a.c., pentru ca sărbătoarea Crăciunului să se desfăşoare în condiţii de siguranţă,166 de poliţişti vor fi pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

“Din totalul poliţiştilor care vor acţiona zilnic, 124 sunt poliţişti de ordine publică, 26 poliţişti de la rutieră şi 16 de la celelalte structuri”, precizează agentul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene.

În această perioadă poliţiştii vor asigura în permanenţă un climat de siguranţă publică pe raza judeţului, în scopul prevenirii comiterii de fapte antisociale, acţionând pentru combaterea încălcării prevederilor legale privind ordinea şi siguranţa publică, prevenirea faptelor cu violenţă în mediul stradal şi infracţiunilor contra patrimoniului.

Pe segmentul rutier se va acţiona cu efective mărite în vederea fluidizării traficului şi pentru reducerea gradului de victimizare a participanţilor la trafic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5