Antena 3: Politicienii sunt mai presus de lege. Maşina în care circulă Ioan Oltean, parcată într-un mod "mârlănesc"

O serie de fotografii realizată de un utilizator www.antena3.ro demonstrează, încă o dată, că regulile de circulaţie nu se aplică şi în cazul politicienilor.

Potrivit utilizatorului www.antena3.ro Răzvan Pop, maşina în care circulă secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a fost parcată pe trecerea de pietoni. Fotografiile au fost realizate în Cluj-Napoca , în zona Piaţa Unirii.

„Eu intenţionam să fotografiez o maşină cu ecuson de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud parcată mârlăneşte pe trecerea de pietoni în apropierea terasei Diesel.

Asteptând să se elibereze cadrul pentru o fotografie cat mai bună, de masină s-au apropiat şi au urcat dl. Ioan Olteanu şi preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu.

În momentul în care maşina a ieşit de pe impropriul zis loc de parcare, am fost observat de către şoferul maşinii, sau chiar de către Ioan Olteanu, vizibil deranjat de faptul ca fotografiam. După aproximativ 30 de metri a frânat, a oprit şi dl Olteanu a coborât din maşină, a trecut strada prin loc nemarcat, a strigat după mine şi mi-a administrat un adevărat interogatoriu.

Foarte adevarat este faptul că s-a prezentat, aşteptând să fac şi eu acelasi gest. Dl Olteanu, numărul doi în PD, s-a arătat deranjat de faptul că mi-am permis să-l fotografiez. I-am explicat ca este persoană publică aflată într-un loc public, deci nimic nu-mi interzicea fotografierea. A insistat în continuare să mă prezint şi să-i spun ce am de gând să fac cu fotografiile.

Dat fiind faptul ca m-am simţit agresat de catre numarul doi din PD şi unul din primii oameni în stat, am decis să vă trimit aceste fotografii”.

Îi mulţumim utilizatorului www.antena3.ro Răzvan Pop pentru fotografiile trimise.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5