Bistriţenii anului 2012

Ani Bob: Mi-am propus să onorez funcţia de prefect cu dăruire şi competenţă

Ani Nastasia Bob, primul prefect femeie al judeţului Bistriţa-Năsăud, a fost nominalizată de cititorii ziarului Răsunetul „Bistriţeanul anului 2012”, la secţiunea administraţie. Anul 2012 a fost o mare provocare pentru cariera sa profesională, fiind numită în cea mai importantă demnitate a judeţului. Şi 2013 este un an greu, cu o nouă funcţie şi multe aşteptări.

Rep.: Cititorii cotidianului „Răsunetul” au desemnat-o pe Ani Bob, fostul prefect al judeţului, bistriţeanul anului 2012. Cum vă simţiţi în această ipostază?
Ani Bob: Anul 2012 a fost o provocare, dar în acelaşi timp, asumarea unei mari responsabilităţi. În momentul în care cea mai mare funcţie din judeţ, cea de prefect, mi-a fost încredinţată, ştiam că nu va fi greu, dar nici uşor. În 24 ore se lucrează 25 ore, în funcţia de prefect.
Am încercat în această perioadă să fiu aproape de bistriţeni, de toţi locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud, să fiu prezentă cât mai mult în mijlocul lor, să îi ajut în rezolvarea problemelor lor, în desluşirea neclarităţilor pe care le aveau în ceea ce priveşte administraţia.
Pentru mine, acest premiu este - aş fi vrut să spun - surprinzător, pentru că nu mi-am făcut decât datoria şi am încercat să-mi fac această datorie şi să onorez această funcţie cu competenţă şi dăruire.
Mulţumesc bistriţenilor pentru încrederea acordată, chiar şi prin acest vot, în acest cocnurs organizat de Răsunetul. Le mulţumesc pentru că au fost alături de mine, în această funcţie, şi, totodată, nu pot să-o uit pe colegii de la Instituţia Prefectului care m-au ajutat în această perioadă, în realizarea obiectivelor instituţiei şi a funcţiei de prefect.
Rep.: Aţi început un an nou, dintr-o nouă ipostază, aceea de director executiv la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.
Ani Bob: Într-adevăr, anul 2013 a venit cu o nouă provocare. Ca orice an nou înseamnă o nouă asumare în activitatea fiecărui om, dar mai ales în activitatea unui funcţionar public.
Noua funcţia de director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială mă responsabilizează şi mai mult în funcţia publică şi vine pe fondul activităţii desfăşurate până acum, cu concretizarea activităţillor aduse în viaţa de zi cu zi a fiecărui cetăţean al judeţului.
Rep.: Practic, şi prin această funcţia veţi interacţiona cu foarte mulţi dintre bistriţeni.
Ani Bob: Activitatea Agenţiei cuprinde, cred eu, cel mai mare număr de cetăţeni din judeţ şi vorbim aici de alocaţii de stat, indemnizaţii creştere copil, ajutorul social pentru venitul minim garantat, alocaţia de susţinere a familiei, ceea ce înseamnă aproximativ 15.000 beneficiari. Obiectivele instituţiei se pliază pe programul de guvernare 2013 de a ajunge cât mai aproape de cetăţeni şi de a rezolva cât mai corect nevoile cetăţenilor.
Rep.: Reveniţi acasă…
Ani Bob: Mă întorc într-o instituţie, între colegii cu care am lucrat din anul 1996, dar, totuşi, este o activitate nouă cu o echipă bine închegată.
În final, vreau să mulţumesc ziarului Răsunetul pentru buna colaborare din anul precedent, sper ca anul acesta să reuşim împreună să aducem informaţii proaspete şi utile pentru beneficiarii acestei instituţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5