Angajaţii Direcţiei pentru Agricultură, la primării pentru a sprijini fermierii. 15 mai-data limită pentru cererea unică!

Termenul limită de depunere a cererilor de plată a fermierilor la centrele locale APIA, este de 15 MAI 2017, iar după această data nu se mai primesc cererile din partea fermierilor, ca atare riscul acestora de a rămâne fără subvenţii este unul major.

         Directorul executiv Ioan Nuţu Tabără de la Direcţia pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud transmite tuturor primarilor să întreprindă toate diligenţele necesare pentru informarea, cât mai urgent, a tuturor fermierilor de pe raza UAT-urilor, pentru ca aceştia să-şi depună cererile unice de plată la centrele locale ale APIA unde sunt arondaţi.

         „În acest sens, în perioada 2 mai – 15 mai 2017, specialiştii din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Bistriţa – Năsăud, vor fi prezenţi la sediul primăriilor şi în localităţile aferente, care au cele mai mari întârzieri din partea fermierilor în depunerea cererilor unice de plată către centrele locale APIA, pentru a vă sprijini în acest demers. Nu trebuie să rămână nici un fermier fără încasarea subvenţiilor cuvenite!!!”, precizează într-un comunicat, directorul executiv Ioan-Nuțu TABĂRĂ.

În şedinţa Colegiului Prefectural, a fost prezentată situaţia depunerii cererilor la centrele APIA din judeţ, iar peste 5000 de fermieri nu s-au prezentat la data programată, fapt care va îngreuna înregistrarea cererilor pentru perioada rămasă.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5