Angajații Ambulanţei bistriţene, alături de colega lor Mărioara Zăgrean

Întregul colectiv de salariați suntem alături de colega noastră, as.Mărioara Zăgrean, în aceste clipe de grea încercare... Dumnezeu să îl odihnească în pace! 

“Nu te teme, căci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău: Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.” (Isaia :10‬).

 

Acesta este mesajul postat de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud,pe pagina de facebook.

*** 

 

 Un nou deces din judeţul Bistriţa-Năsăud, asociat pandemiei de coronavirus, a fost raportat marți de autorităţi. Este vorba despre un bărbat de 53 ani. Acestuia i-a fost recoltată proba pentru CoVid-19 în data de 26 aprilie, fiind confirmată pozitiv în 27 aprilie. 

Bărbatul a fost internat în 27 aprilie la Secţia ATI a Spitalului Județean de Urgenţă Bistrița, fiind intubat astăzi. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu acest inamic inviyibil.

Pe lista comorbidităților figurează obezitatea, hipertensiunea arterială,  insuficienţa respiratorie severă.

*** 

Dincolo de o raportare seacă şi un număr de Deces - 832 - stă drama unei familii, a unei soţii care nu îşi va conduce soţul pe ultimul drum, a unor copii care rămân fără tată şi tot aşa. Să sperăm că  vor avea puterea să treacă peste aceste momente extrem de grele. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5