“Andrei Mureşanu” Bistriţa, pe locul II la Campionatul Național de Fotbal al Liceelor cu predare în limba maghiară

Bistrița a fost gazda Campionatului Național de Fotbal al Liceelor cu predare în limba maghiară, la care au participat echipe din Timișoara, Săcueni (județul Bihor), Cluj-Napoca, Satu Mare, Sovata, Corund, Târgu Mureș, Beclean și Bistrița.
Echipa Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu” din Bistriţa, pregătită de profesorul Deak Zoltan, a terminat competiţia pe locul II. Campionatul a fost câştigat de echipa Grupului Şcolar Teologic Romano-Catolic "Hám János" din Satu Mare, care a învins echipa CNAM în finală, după meciurile de departajare. Scorul a fost 0 - 0, în timpul regulamentar, 3-1 dupa loviturile de la 7m. În finala mică, s-a impus Grupul Şcolar Domokos Kazmer Sovata, în faţa celor de la Liceul Teoretic Bolyai Farkas Târgu Mureş, cu scorul de 7-4. Elevul Szekely Ervin de la CNAM Bistriţa a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului.
Competiţia a fost organizată de Fundaţia Communitas Cluj-Napoca, în colaborare cu Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” din Bistriţa, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean B-N, al Direcției Judeţene pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, al Liceului cu Program Sportiv și al Asociației Județene de Fotbal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5