Amplă acţiune de ecologizare a malurilor râului Bistriţa, la Josenii Bârgăului. Primarul Nicolae Vrâncean: Mulţumesc participanţilor la acţiune!

"Suntem ceea ce gândim, ceea ce făptuim, ceea ce simțim, ceea ce dăruim.
Am participat cu entuziasm la acţiunea de ecologizarea a malurilor Râului Bistriţa, între localitatea Josenii Bârgăului şi Rusu Bârgăului. A fost vreme bună, prilej cu care am reuşit să adunăm o cantitate însemnată de deşeuri.
M-am bucurat de prezenţa voluntarilor harnici ai Asociaţiei Oameni pentru Oameni, a domnului viceprimar, Urs Marius-Vasile, a consilierilor locali, indiferent de partidul politic din care fac parte, de prezenţa reprezentanţilor din cadrul Ocolului Silvic Josenii Bârgăului şi ai Primăriei.
Îmi pare rău să vă spun, dar sunt profund dezamăgit de comportamentul uman vis-a-vis de colectarea selectivă, responsabilitatea pentru mediu şi lipsa de respect faţă de cei care au înţeles că trăim sănătos atunci când colectăm sănătos. Avem în jur natura cu floră şi faună diversă, un sol bogat şi fertil care trebuie ocrotit.
Vă îndemn să vă schimbaţi obiceiul, să adunăm gunoiul selectiv şi să apelăm la firma de salubrizare pentru colectarea deşeurilor mari sau din construcţii. Comuna noastră este frumoasă, să o păstrăm curată. Numai aşa putem fi un exemplu pentru Valea Bârgăului.
Mulţumesc participanţilor la acţiune, iar data viitoare aştepăm mai mulţi voluntari", este mesajul transmis de primarul Nicolae Vrâncean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5