Amenzi de 9.600 lei aplicate de jandarmii bistrițeni, la sfârșit de săptămână!

Efectivele de ordine publică din cadrul Jandarmeriei bistrițene au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravenţională și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările religioase organizate în spațiul public.
Pe timpul misiunilor executate au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.600 lei și 13 avertismente scrise.
Sancțiunile au fost aplicate pentru consum de băuturi alcoolice în spatiul public neamenajat, provocarea unor scandaluri, tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii, pescuit fără permis, fumat în spatiul public neamenajat, prostituție, cerșetorie respectiv depistarea în spatiul public a unui câine periculos fără botniță care punea în pericol integritatea fizică a trecătorilor, conform reglementărilor legale în vigoare.
Jandarmii montani Rodna, Piatra Fântânele și Colibița s-au aflat în mijlocul turiștilor pe traseele cele mai frecventate de către aceștia pentru a le oferi sprijin la nevoie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5