Amenajarea casei în stil elegant: idei simple de pus în practică, potrivite pentru orice tip de locuință!

Amenajarea locuinței și alegerea celor mai bune decorațiuni pot fi o provocare, însă cu puțină creativitate și trucuri simple, poți transforma orice cameră într-un spațiu confortabil și elegant. Poți opta pentru elemente decorative personalizate, mobilier modern și mai multe tipuri de tapet. Descoperă, în continuare, câteva sfaturi ce te vor ajuta să oferi eleganță casei tale:

1. Optează pentru elemente din stilul clasic.

Alege mobilier din lemn de nuc, mesteacăn și vișin,candelabre cu multe brațe și accente decorative. De asemenea, poți îmbrăca ferestrele în țesături fine și poți alege o paletă de culori calmă (crem, bej sau culori pastelate) pentru a decora în stilul clasic.

  1. Oferă-i locuinței cât mai multă lumină naturală.

Pune-ți locuința în valoare și oferă-i eleganță cu ajutorul luminii naturale! Pe lângă beneficiile asupra productivității, lumina din surse naturale are capacitatea de a schimba aspectul casei tale - oferă senzația de spațiu de mari dimensiuni și pune în evidență fiecare element decorativ.

  1. Alege decorațiunile de perete potrivite.

Pentru un plus de eleganță, poți opta pentru decorațiuni de perete de mari dimensiuni. Spre exemplu, tablourile canvas pot fi alegerea potrivită. Poți decora cu tablouri Gold & Black, ce vor transforma orice cameră într-un spațiu deosebit. De asemenea și oglinzile oferă un aspect rafinat, fiind un element decorativ ușor de integrat într-o cameră.

  1. Folosește tapetul pentru un efect inedit.

Alege tapetul potrivit, în funcție de dimensiunea camerei și alte elemente decorative. Pentru o completare elegantă a locuinței ține cont de stilul de amenajare. Dacă stilul de amenajare este romantic, alege un tapet cu motive în culori pastelate de roz și roșu. Poți opta și pentru tapet cu tematică florală. Pe de altă parte, dacă preferi ceva în stil minimalist, alege tapet ce nu va ieși foarte tare în evidență, într-o singură nuanță, cu puține detalii.

Așadar alege elemente din stilul clasic, folosește decorațiuni de perete potrivite, integrează tapetul și oferă-i locuinței cât mai multă lumină, pentru un aspect elegant și modern.

Sursă foto: Pinterest.com

 

 

Comentarii

07/09/21 13:57

Interior elegant și modern. Așteptam o astfel de intrare. Cu siguranță mă voi inspira.

07/09/21 13:59

Interior elegant și modern. Așteptam o astfel de intrare. Cu siguranță mă voi inspira.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5