Amenajare bucătărie 2019 – Idei inspiraționale pentru designul bucătăriei

Viața este prea scurtă pentru a trăi într-o casă care nu este chiar pe gustul tău. De aceea este bine să renunți la scuze – că ești prea obosit, prea ocupat, că nu ai suficienți bani și așa mai departe. Pentru unii schimbarea poate fi un lucru dificil, mai ales dacă aceasta implică un proiect imens de renovare. Totul trebuie analizat în detaliu, deoarece dacă faci ceva greșit poți ajunge să fii la final foarte dezamăgit.

Pentru asta este bine să fii informat și chiar să ceri sfatul unui specialist în amenajări interioare. Poți începe cu reamenajarea bucătăriei în funcție de bugetul pe care îl ai. Află în acest articol câteva idei de design pentru bucătărie, sau a spațiului unde gătești, care pot fi pe măsura viselor tale. Specialiștii în design interior recomandă în acest an materiale contemporane, culori, detalii, finisaje în acest stil, elemente tradiționale sau de lux – lemn, mozaic, marmură – materiale sofisticate și atemporale.

Living Coral pentru bucătărie – culoarea anului 2019

De ce să alegi Living Coral? Această culoare este minunată, creează un aspect modern în casă, este asociată cu rozul și portocaliul strălucitor.

Nuanțele de verde și albastru, în amestec cu tonuri de culori neutre, sunt preferate în acest an. De exemplu combinația albastru-verde-gri  este foarte potrivită pentru bucătărie. Designerii recomandă acest amestec deoarece efectul creat de cele trei culori este sofisticat, misterios, inspirațional. Pentru a crea un sentiment de lux fără prea mult efort, se pot adăuga câteva accente aurii prin elementele decorative.

O bucătărie în stil boho este apreciată mai ales de artiști, aceasta va fi un loc foarte romantic în care să iei masa cu prietenii.

Alte culori moderne în acest an sunt: albastru pal, bordo, gri mat, aqua, albastru navy, galben muștar, alb, crem, negru. Combinațiile dintre negru și materialele naturale – cum ar fi lemnul sau piatra – sunt foarte elegante și reprezintă o tendință extraordinară a anului 2019.

Elemente de lux pentru bucătărie