Alte trei decese înregistrate pe fondul pandemiei de coronavirus! O bătrână din căminul de la Maieru a pierdut lupta

În Bistriţa-Năsăud, sunt 39 de decese înregistrate în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit datelor transmise de autorităţi. Trei persoane au decedat miercuri.
Primul caz este al unui bărbat de 61 ani, adus în UPU la data 12 iunie cu accident vascular cerebral ischemic trombolizat, internat la Secția ATI. A fost transferat în 13 iunie la Secția Neurologie, zi în care a fost confirmat Covid-19. În 15 iunie, a revenit pe secţia ATI, iat 2 zile mai târziu a decedat. Pe lista comorbidităților figurează hipertensiune arterială std. II, cardiopatie ischemică cronică, insuficiență cardiacă congestivă, NIHA II, bronhopneumonie cronică obstructivă.

Un alt deces este al unei femei de 84 ani, beneficiară a Centrului pentru vârstnici din localitatea Maieru. Internată inițial la Secția Boli Infecțioase, confirmată Covid-19, a fost transferată la Secția ATI şi a decedat în 17 iunie. Drept boli asociate sunt menţionate hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, subluxație mandibulară.

Un bărbat de 64 ani, internat inițial la Secția Boli Infecțioase, confirmat Covid-19 şi transferat în 13 iunie la Secția ATI, cu dispnee, tuse, stare generală alterată, a pierdut lupta cu viruszl. A decedat in 17 iunie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5