Alocaţia pentru copii,majorată la 150 lei. Robert Sighiartău: Am câştigat o luptă importantă pentru viitorul copiilor

Parlamentul a adoptat un amendament al deputatului Robert Sighiartău (PNL) care prevede majorarea alocaţiei copiilor, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 18 ani, de la 84 de lei la 150 de lei.

“Majorarea alocației de stat pentru copii este un pas mic în direcția bună! Eram datori să facem acest lucru și nu există nicio scuză pentru cei care aveau la îndemână banii, dar au refuzat să sprijine viitorul României, copiii. Trebuie să înțelegem bine că victoria de astăzi este un câștig pentru copii, părinți, familie și o pierdere pentru PSD. Copiii nu intră în calculele PSD. Familiile nu intră în calculele PSD. Numai PSD intră în calculele PSD.

Ce am început astăzi trebuie dus mai departe. Este, de fapt, singura noastră datorie. Nu există priorități mai însemnate decât viitorul copiilor noștri. Nimic nu poate merge mai bine în România dacă familia și copiii suferă. PSD garantează mizeria egală a tuturor familiilor din România și dovedește astfel că disprețuiește oamenii pe care susține că îi ocrotește.Mulțumesc colegilor din PNL pentru sprijin! Le mulțumesc tuturor colegilor din Parlament care au votat creșterea alocațiilor. Mulțumesc din suflet tuturor celor ce mi-au trimis mesaje de sprijin din toată țara. Le-am preluat curajul și decizia. Voi continua să fiu alături de ei!”, a transmis, printr-un comunicat de presă, deputatul Sighiartău. 
 
***
"PNL a reușit să dubleze alocaţiile pentru copii! Am câștigat astăzi o luptă importantă pentru viitorul lor! Majoritatea PSD-ALDE s-a șubrezit și am reușit să obținem un vot pozitiv pentru amendamentul PNL, datorită căruia copiii între 0-2 ani vor primi 300 de lei lunar, iar cei între 2-18 ani, 150 de lei", a scris pe pagina de facebook parlamentarul bistriţean.

Comentarii

16/02/19 13:20
Eco Vizitator

Asta aşa e. D-l deputat Daniel Suciu poate fi acuzat de ,,neglijenţă în serviciu'' de colegii sai pesedişti. În momentul supunerii la vot a amendamentului o parte din grupul parlamentar PSD al cărui şef este (trei la număr) au votat pentru, iar alţii s-au fofilat pe holuri, la fumat. Amendamentul a trecut la mustaţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5