Alina, nepoata Valeriei Peter Predescu, inspirată în afaceri de ograda bunicilor

Se vorbeşte atât de mult despre moştenitorii Valeriei Peter Predescu, despre cine şi cum îi va duce pe mai departe proiectele. Însă prea puţini vorbesc despre adevărata moştenitoare, Alina Predescu, care pe lângă faptul că seamănă leit cu bunica ei, şi cântă frumos, deşi nu a ales această cale. Dar prin Fundaţia Valeria Peter Predescu, fiul Nicu Predescu va avea grijă de moştenirea lăsată de marea noastră artistă. În vară se va turna fundaţia Casei Muzeu Valeria Peter Predescu la Telciu.
Cu siguranţă, de acolo de Sus, doamna cântecului năsăudean, Valeria Peter Predescu, se bucură pentru realizările nepoatei Alina. Aceasta se va lansa în lumea afacerilor prin deschiderea unui atelier de productie manufacturieră a săpunului natural si a uleiurilor esentiale în Ardan. Proiectul are o valoare de 47.000 de euro, bani europeni şi 8000 euro contribuţie proprie. Este o alternativă din ce în ce mai căutată de cumpărători, la piaţa de acum: fabricarea manuală de săpun, exclusiv din ingrediente naturale, prin metoda ce păstreaza active proprietăţile ingredientelor folosite. Săpunurile conţin doar uleiuri vegetale, plante şi extracte din plante, miere, lapte de capră, argilă, uleiuri esenţiale (extrase tot din plante), reţinând în produsul final întreaga glicerină rezultată în urma procesului de fabricare. Aceasta face ca produsele să fie ideale pentru pielea sensibilă şi pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii de calitate, fabricate din ingrediente naturale. Săpunul fabricat în acest mod reţine multe din binefacerile naturale ale ingredientelor utilizate, cu cât acestea sunt mai bune, cu atât produsul rezultat fiind unul de calitate. Cu siguranţă ideea a pornit de la o amintire din copilărie, în curtea bunicilor, pe Valea lui Stan din Telciu, unde, la fel ca la toate gospodăriile de ţărani, se producerea în mod tradițional săpunul de casă.
Afacerea este făcută împreună cu soţul şi cu siguranţă, când va creşte mare, se va implica şi Nicolas, fiul Alinei, care a primit numele tânărului bunic Nicu Predescu, dar şi a străbunicului Nicolae Predescu.
Dacă îndrăgita artistă ar fi trăit, cu siguranţă ar fi fost cea mai fericită străbunică din lume. Alina era nepoata care era zi de zi alături de marea interpretă. Mai mult de dragul bunicii a ales Liceul de muzică, deşi apoi drumul a purtat-o spre altă prefesie. Noi îi urăm Alinei mult succes !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5