Alin Pascal – bistriţeanul din Bucureşti

Bistriţenii îl cunosc pe Alin Pascal, fiul cuplului Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, încă de la vârsta de 6 ani, când şi-a urmat familia de la Iaşi la Bistriţa. De micuţ a urcat pe scenele bistriţene şi naţionale promovând prin intermediul vioarei, pe care o mânuieşte cu adevărat talent, folclorul românesc. Este membru, alături de Ştefan şi Horaţiu Cigu, al Orchestrei profesioniste “Dor Românesc”, unde Matilda Pascal Cojocăriţa este cap de afiş. În urmă cu vreo trei ani, student fiind la Conservatorul din Cluj, Alin şi-a descoperit adevărata pasiune – muzica uşoară.

În acest sens, Alin a participat la o serie de concursuri unde a obţinut locuri fruntaşe, amintind aici doar Festivalul “Blow Music” de la Bistriţa, unde a luat locul I. Festivalul de la Callatis este un alt exemplu, aici Alin fiind în concert alături de Anca Badiu, Lili Sandu sau Andra. Şi pentru că lucrurile merg bine, şi-a înfiinţat o trupă împreună cu care a realizat şi primul videoclip din cariera sa cu regizorul Dragoş Buliga. “Lumea în picioare” este numele videoclipului care valorează aproximativ 10.000 euro şi care a fost filmat la Buftea timp de 12 ore. Filmarea beneficiază de efecte pirotehnice şi este plin de voie bună şi animăluţe simpatice întruchipate de copii, aşa cum îi stă bine unei filmări realizată de Alin.

Tânărul din Bistriţa are gânduri mari pentru promovarea piesei, făcând sacrificiul de a se stabili pentru o perioadă la Bucureşti, însă Alin nu a uitat nici aici de Bistriţa, întorcânduse din când acasă. După ce piesa va fi promovată aşa cum trebuie pe canalele de specialitate, îşi doreşte şi revigorarea casei de producţie pe care o are şi, de ce nu, mai târziu să reuşească să promoveze el însuşi tinerii din Bistriţa. Pentru că iubeşte marea, Alin a fost prezent în vara aceasta pe litoralul bulgăresc, unde este “mult mai bine şi mai frumos”. Ecoul pozitiv privind cariera în muzica uşoară a apărut, Alin fiind cooptat deja într-o serie de evenimente mondene din capitală.

Comentarii

10/05/09 21:12
loredana

Imi place mult muzica ta, ai o voce deosebita iar tu esti un baiat frumos.
Multa bafta in tot ceea ce faci!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5