Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud va merge pe liste comune la Consiliul Judeţean, în Bistriţa, oraşe şi 47 de comune!

În urma dezbaterilor, „Alianța pentru Bistrița-Năsăud” a stabilit candidatura pe liste comune, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, în municipiul Bistrița și în celelalte 3 orașe - Beclean, Năsăud, Sângeorz- Băi - precum și în alte 47 de unităţi administrativ-teritoriale se va candida tot pe liste comune, din partea "Alianței pentru Bistrița-Năsăud”.

Este vorba despre comunele Bistriţa Bârgăului, Braniştea, Budacu de Jos, Budeşti, Căianu Mic, Cetate, Ciceu Giurgeşti, Chiuza, Coşbuc, Dumitriţa, Feldru, Galaţii Bistriţei, Poiana Ilvei, Josenii Bârgăului, Ilva Mare, Ilva Mică, Lechinţa, Leşu, Livezile, Lunca Ilvei, Matei, Măgura Ilvei, Mărişelu, Miceştii de Câmpie, Milaş, Monor, Nimigea, Nuşeni, Parva, Petru Rareş, Prundu Bârgăului, Rodna, Romuli, Rebrișoara, Sânmihaiu de Câmpie, Silivaşu de Câmpie, Spermezeu, Şieu – Măgheruş, Şieu – Odorhei, Şieuţ, Şintereag, Târlişua, Teaca, Telciu, Tiha Bârgăului, Uriu, Zagra.
Doar în 5 comune - Dumitra, Maieru, Negrilești, Salva și Șieu - se va candida pe liste separate la Consiliul Local, iar candidatul pentru primărie va fi susținut de către Alianță.

Nu în ultimul rând, s-au validat și candidaturile „Alianței pentru Bistrița-Năsăud”, din partea PSD, pentru comunele Josenii Bârgăului și Matei.
Oamenii de încredere alături de care continuăm munca sunt Nicolae Vrâncean, pentru comuna Josenii Bârgăului și Darlaczi Dănilă, pentru comuna Matei.

„Alianța pentru Bistrița-Năsăud” continuă să fie unită pentru comunități și să aducă oameni deVOTATi, care să continue transformarea proiectelor în fapte, să se țină de cuvânt și să dezvolte întregul județ, dintr-un capăt în altul.

În perioada următoare, vă vom anunța deciziile privind candidaturile și în celelate UAT-uri.

Comentarii

10/07/20 21:17
vizitator

Motto:
“Alte măşti, aceeaşi piesă,
Alte guri, aceeaşi gamă,
Amăgit atât de-adese
Nu spera şi nu ai teamă”.
(Mihai Eminescu- Glossă)
Alianta împreună pentru Bistrita-Năsăud nu-i decât o mască PSD-istă în spatele căreia se ascund aceleasi mutre acre de indivizi trecuti de prima tinerete , în frunte cu chelnerul Răducu și care nu au curajul să mai candideze la alegerile locale sub sigla PSD, știind că vor pierde copios.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5