Alexandru Buzan, Ioan Buzan și Dumitru Luci au cele mai frumoase gospodării din Galații Bistriței. Primarul Vasile Vermeșan: Felicitări câștigătorilor!

Primăria Galaţii Bistriţei a organizat o nouă ediţie a concursului „Cea mai frumoasă gospodărie”. Astăzi, primarul Vasile Vermeșan a înmânat cele trei premii.
"Concursul ,,Cea mai frumoasă gospodărie“ și-a desemnat câștigătorii și anul acesta. Felicitări câștigătorilor!
Premiul I - Buzan Alexandru
Premiul II - Buzan Ioan
Premiul III - Luci Dumitru", a transmis primarul Vasile Verme;an, pe pagina de facebook a Primăriei Galații Bistriței.
***

Perioada de înscriere s-a încheiat în data de 3 iunie, după care, în perioada 6-14 iunie, o comisie formată din reprezentaţi ai Primăriei, ai Consiliului Local şi ai cetăţenilor a verificat cererile depuse şi a validat participarea acestora la extragerea finală din 15 iunie.
După validarea cererilor de înscriere la concurs, fiecare participant a primit un număr, desemnarea câştigătorilor facându-se prin extragerea din urnă a numerelor aferente locurilor I, II şi III.
Premiul I are o valoare de 500 lei, premiul II – 300 lei şi premiul al III-lea – 200 lei. Concursul a fost deschis tuturor cetăţenilor cu domiciliul în Galaţii Bistriţei, care nu înregistrează datorii restante la bugetul local. La concurs nu au participat angajaţii Primăriei şi consilierii locali.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5