Alegerea unui cadou original pentru un profesor

Alegerea cadoului potrivit pentru un profesor poate fi dificilă. Mai ales dacă ai adunat mai mulți oameni și cauți o soluție care să mulțumească pe toată lumea, să fie în același timp conceptuală, să arate atitudine și să impresioneze profesorul tău preferat. Nu este niciodată o idee bună să întrebi un profesor despre preferințele lui în materie de cadouri, așa că uită de cadourile clasice plistictisoare de care suntem siguri că profesorii sunt copleșiți. Ghiveci, eșarfe, veselă... Nu.

Indiferent dacă vrei să-ți arăți aprecierea sau doar vrei să-i oferi profesorului tău ceva pentru a-ți arăta mulțumirea, acest ghid rapid pentru cadouri originale pentru profesori te va ajuta să alegi un cadou grozav care va fi iubit și care va lăsa în urmă o amintire.

Ar trebui să iei în considerare micile cadouri

Pentru profesori, micile semne de apreciere înseamnă adesea mai mult decât obiecte scumpe și generoase. Profesorii prețuiesc timpul, conversațiile personale cu elevii și chiar gesturile la fel de simple ca o felicitare realizată manual. În loc să-ți dai banii pentru un articol sau un serviciu scump despre care nu ești sigur că îi va fi util, găsește ceva care să atingă cu adevărat inima profesorului tău.

Pregătește ceva de casă

Nimic nu-ți arată recunoștința mai mult decât o masă gătită acasă. Există atât de multe opțiuni: fursecuri, negrese, prăjituri, brioșe. Doar asigurați-vă că pregătiți delicatesele din toată inima! Acest gest încălzește inima și este deosebit de potrivit pentru perioada Crăciunului.

Accesorii pentru citit și scris

În timp ce majoritatea profesorilor nu se așteaptă la cadouri de sărbători, oferindu-i profesorului tău preferat un mic cadou ca semn de apreciere nu strică niciodată. Un semn de carte, lampă de lectură de masă, legatură de cărți din material textile, sunt cadouri potrivite pentru orice persoană care citește. O idee practică care va fi foarte apreciată chiar și de cei cărora în mod normal nu le place să primească cadouri.

Odihnă

Atât de mult zgomot pe tot parcursul anului școlar încât orice profesor ar fi bucuros să aibă puțină liniște. Oferă profesorului tău un weekend pentru doi pentru a se relaxa.

Icoana ortodoxă

O icoană ortodoxă este întotdeauna un cadou excelent pe care profesorul tău îl va plăcea cu siguranță. Poti paria pe o icoana cu Sfanta Maica Domnului sau Iisus Hristos sau să alegi o icoană a Sfântului Pangratie pentru că aduce sănătate.

Cești de cafea

O cană de cafea poate părea o idee de cadou neoriginală, dar atunci când este personalizată, ar fi un amintire plăcută a clasei. Pauzele sunt scurte, așa că profesorii își aduc adesea cafeaua sau ceaiul în clasă. Alegeți o cană personalizată creativ, cu un mesaj, o poză, numele profesorului și îi puteți îmbunătăți starea de spirit în fiecare zi.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5