De la Guvern via DMPS BN,

Ajutoare financiare pentru 31 de familii din judeţ

Staff-ul Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Bistriţa-Năsăud, alături de deputatul Ioan Turc, i-au avut ieri ca invitaţi, la sediul instituţiei pe beneficiarii celor 31 de ajutoare financiare aprobate de Guvernul României.

Directorul executiv Valeria Tămăşoi de la Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială Bistriţa-Năsăud şi parlamentarul PNL au fost alături de familile şi persoanele singure din oraşele Bistriţa, Năsăud, Beclean şi Sângeorz-Băi, dar şi din comunele Leşu, Rebrişoara, Şanţ, Căianu Mic, Târlişua, Lunca Ilvei, Sânmihaiu de Câmpie, Miceştii de Câmpie, Tiha Bârgăului, Şieuţ, Parva, Rebra, Ilva Mică, Şieu, Telciu şi Dumitra.

Acestor beneficiari din judeţul nostru le-a fost acordată suma de 63.200 lei pentru rezolvarea unor probleme sociale şi de sănătate.

Acest sprijin guvernamental este aprobat în baza unor anchete sociale efectuate de reprezentanţii Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială Bistriţa-Năsăud, documentaţiile fiind transmise ulterior la ministerul de resort. Banii provin din credite bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, în conformitate cu prevederile Legii 366/2001.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5