AgroExpoziția de Primăvară, la Liceul Tehnologic Agricol, în 23 aprilie

Liceul Tehnologic Agricol Bistrița organizează în data de 23 aprilie 2024 #AgroExpoziția de Primăvară”: prezentarea de utilaje, logistică și tehnologie modernă, destinate domeniului agricol și mecanicii auto, expuneri ale procesatorilor produselor agroalimentare, expoziții de animale, precum și dezbateri tematice adresate mediului de agro-business, fermierilor și persoanelor interesate de educația agricolă. 
   Producătorii și procesatorii din domeniul agricol, fermierii și asociațiile crescătorilor de animale, precum și distribuitorii de utilaje, logistică și tehnologie modernă destinate domeniului agricol, care doresc să participe la #AgroExpozițiadePrimăvară de la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, se pot înscrie până joi 04.04.2024, ora 16. În eventualitatea acceptării invitației noastre, vă rugăm să ne transmiteți pe email [email protected] în ce va consta prezența dumneavoastră în cadrul evenimentului (scurtă descriere/imagini cu ce urmează a fi prezentat în expoziție) și să ne trimiteți logoul organizației dumneavoastră pentru materialul de promovare al evenimentului. Informații suplimentare la telefon 0263.238.101.
Expoziția menționată și activitățile din cadrul Zilelor Porților deschise la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița (23-25.04.2024) sunt destinate și elevilor din școlile care se vor afla în săptămâna „Școala Altfel” sau „Săptămâna Verde”. 
Vă adresăm invitația de a ne onora cu prezența dumneavoastră la evenimentul Liceului Tehnologic Agricol Bistrița, organizat în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Bistrița – Năsăud și Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR-Mândru că sunt fermier).
 
Vă așteptăm!
Cu deosebită considerație,
Claudiu Șular, 
director al Liceului Tehnologic Agricol Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5