Aflăm de la I.S.U.

Slătiniţa – 2 HA de vegetaţie uscată incendiate

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o autospeciala pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetatie uscata, in localitatea Bistrita, cartier Slatinita. Au ars: aproximativ 2 ha de vegetatie uscata; Cauza probabila a incendiului: focul deschis; Interventia a durat doua ore.

Maieru – Bolnav salvat de SMURD

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane, in localitatea Maieru, si transportarea persoanei la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat o ora.

Dorolea – Cal căzut în fântână

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o autospeciala de descarcerare pentru scoaterea unui cal cazut in fantana, in localitatea Dorolea. Interventia a durat 30 min.

Prundu Bârgăului – Gospodărie mistuită de flăcări

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala, in localitatea Prundu Birgaului. Au ars: grajdul, fanarul, garajul, magazia si acoperisul bucatariei pe o suprafata de aproximativ 50 mp.; Cauza probabila a incendiului: focul deschis; Interventia a durat patru ore.

La intervenţie au participat si Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale comunelorPrundu Bargaului si Josenii Bargaului cu doua autospeciale.

Josenii Bârgăului – Ardere necontrolată de vegetaţie

In data de 16.04.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Josenii Birgaului a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate, in localitatea Josenii Birgaului.

Livezile – Foc stins de serviciul voluntar

In data de 20.04.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Livezile a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate, in localitatea Livezile.

Bistriţa Bârgăului – Vegetaţie uscată în flăcări

In data de 21.04.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Bistrita Birgaului a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate, in localitatea Bistrita Birgaului.

Rebra – Incendiu la vegetaţie uscată

In data de 21.04.2009 Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Rebra a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate, in localitatea Rebra.

Informaţii oferite de cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5