AFLAM DE LA I.S.U.

Tureac – Incendiu puternic de pădure

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit pana in jurul orelor 2200 cu 7 ofiteri si 33 de subofiteri in cooperare cu personalul de la Ocolul Silvic Tihuta Colibita pentru limitarea si localizarea unui incendiu de padure pe raza localitatii Tureac la Ocolul Silvic Tihuta Colibita. Peste noapte incendiul a fost supravegheat de 1 ofiter, 9 subofiteri si de 10 persoane din cadrul Ocolului Silvic Tihuta Colibita.

Sângeorz-Băi – Bolnav salvat de SMURD

Garda de Interventie Sangeorz-Bai (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o ambulanta tip B2 pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane si transportarea acesteia din localitatea Singeorz Bai la Spitalul Orasenesc Nasaud. Interventia a durat 40 de min.

Bistriţa – Incendiu la gospodărie individuală

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala, in localitatea Bistrita. Au ars o saltea de pat si reziduri ; Cauza probabila a incendiului: jocul copiilor cu focul; Interventia a durat 15 minute.

Crainimăt – Magazie în flăcări

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la o magazie apartinand unei societati comerciale, in localitatea Crainimat. Au ars un filtru de vopsire si cartoane de ambalaj; Cauza probabila a incendiului: jar sau scantei; Interventia a durat 20 de minute.

Bistriţa – Ardere necontrolată de vegetaţie

Detasamentul de Pompieri Bistrita din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bistrita” al judetului Bistrita – Nasaud a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetatie uscata, in localitatea Bistrita. A ars vegetatie uscata pe o suprafata de aproximativ 0,6 ha; Cauza probabila a incendiului: focul deschis; Interventia a durat o ora si 25 de minute.

Informaţii obţinute de la cpt. Vasile Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5