Afla cum un caiet mecanic iti usureaza sarcinile de prezentare

Daca te-ai intrebat de multe ori in ce poti prezenta o oferta de produs, un caiet mecanic este raspunsul potrivit pentru aceasata, daca exista multe pagini despre specificatiile tehnice, dotari sau alte caracteristici, poti face alegerea potrivita, cu siguranta ai observat in showroomurile auto sau in diverse domenii, astfel de obiecte in care sunt indosariate prin perforare mai multe coli de hartie, cu imagini reprezentative sau fise.

Acestea sunt cele mai populare produse atat pentru arhivarea si depozitarea documentelor pe un termen mai lung, dar si o solutie de marketing eficienta, deoarece se pot personaliza extrem de usor prin scoaterea la imprimanta color a imaginilor reprezentative, iar ulterior se pot pune in coperta unui caiet mecanic a4 sau mai complex cu 4, ce iti permite sa ii atasezi file de protectie sau dosare in functie de nevoile  pe care le ai in momentul respectiv. Acestea pot avea diverse culori sau din contra, le gasiti albe, iar de asemenea dimensiunile pot sa difere foarte mult.

Cele mai populare produse de arhivare, organizare si prezentare raman clasicele obiecte ce se gasesc in magazinele de papetarie, ce feresc documentele importante de intemperii, razele uv ale soarelui, temperaturi extreme, iar aceste hartii raman intr-o stare perfecta timp de foarte multi ani, deci este o investitie sigura si pe termen lung achizitionarea de caiete mecanice pentru nevoile dumneavoastra.

De la salile de curs pana la birou acestea sunt instrumente esentiale pentru stocarea si transportul, dar mai ales pastrarea eficienta a informatiilor importante pe care le detineti pe foi in format A4 sau A5. Puteti sa alegeti dintr-o gama larga de inele, in forma D sau rotunda, in functie de acestea capacitatea de care puteti dispune creste exponential, iar spatiul pe care il ocupa un astfel de produs scade o data cu volumul pe care il poate inmagazina si economiseste din spatiu in birou pe care il utilizati in mod constant pentru lucru de acasa sau de la serviciu.

Caietele mecanice ce dispun de inele va ajuta sa adaugati sau sa eliminati documente din continutul acestuia, cu o flexibilitate mare puteti reordona filele din interior in momentul in care acest lucru este necesar. Alegeti nuanta favorita pentru a fi sigur ca, acestea se potrivesc oricarui spatiu de lucru sau preferinta personala, in functie de activitatea profesionala pe care o aveti si puteti selecta in acelasi timp dimensiunile si caracteristica acestora, fiind concepute sa inmagazineze intre 100 si 350 coli de hartie ceea ce reprezinta o oferta extrem de avantajoasa.

Tipurile de inele definesc intrebuintarea caietelor de tip mecanic, iar cele in D sunt perfecte pentru a putea mentine proiectele in ordine si au buzunare exterioare transparente, atat pe cotor cat si in partile laterale pentru a putea personaliza simplu si eficient la costuri reduse, iar impactul vizual va fi unul foarte mare. Pentru organizarea unui numar mic de documente pentru cursuri universitare sau pentru scoala un caiet cu dimensiunea inelelor de 15 mm este usor de strecurat intr-un ghiozdan sau geanta, dar si de transportat.

Care sunt avantajele principala ale unui caiet mecanic ?

  • Sunt confectionate din materiale durabile si de calitate, carton presat in multiple straturi ce confera o rezistenta sporita, acoperit cu folie de politropilena in diferite culori sau plastefiat si imprimat pentru a se potrivi oricarui stil.
  • Diferite marimi ale inelelor ce iti permit depozitarea unui numar diferit de documente,  de la 30 mm pana la 80 mm in functie de volumele pe care preconizati ca le puteti utiliza intr-un anumit interval de timp.
  • Mecanismul acestora este confectionat din otel inoxidabil si este extrem de rezistent la sarcinile zilnice la care sunt supuse acestea, mai ales daca sunt utilizate in scopul prezentarilor de oferte catre clienti multipli in showroomuri sau in alte locuri cu un trafic destul de semnificativ.
  • Un avantaj important pe care il prezinta este acela al buzunarelor transparente din plastic dispuse pe intreaga suprafata a acestuia, atat in laterale cat si frontal, iar acesta este cel mai important deoarece se poate identifica continutul inscris fara un efort prea mare de cautare.

Capacitate de stocare a acestora in functie de marime este urmataorea, iar de aici trebuie sa identificam mereu cele mai bune solutii pe care trebuie sa le adoptam pentru taskurile noastre zilnice.

  Inelele se clasifica astfel in functie de circumferinta lor :

  • 2 cm sunt recomandate pentru 100 file si prezentari de mici dimensiuni.
  • 3 cm este utilizat pentru  200 de coli si prezentari medii.
  • 5 cm ideal pentru un volum de 480 de pagini, deci prezentari mari
  • 8 cm este cea mai populara alegere datorita capacitatii extrem de mari de pana la 600 foi de hartie si reprezinta o solutie inventiva pentru manuale sau cataloage.

Speram ca informatiile prezentate pentru acest tip de produs, mai mult sau mai putin cunoscut pentru utilizarea lui sa va indrume spre gasirea celui potrivit sarcinilor, cheia consta in stabilirea numarului necesar de foi ce trebuiesc sa intre intr-un caiet mecanic si selectarea dimensiunilor ideale scopurilor pe care le aveti. Nu uitati ca, si nuantele sunt un aspect important ce va ajuta in asortarea acestuia in biroul dumneavoastra sau cu alte obiecte de birotica si papetarie ce va sunt necesare in mare parte din zi.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5