ADI DEȘEURI și Supercom: 10 biciclete mountain bike, 100 boxe portabile, 100 seturi căști audio! Premiil pentru copiii din zece școli ale județului!

10 biciclete mountain bike, 100 boxe portabile, 100 seturi căști audio - acestea sunt premiile acordate în a 5-a ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!”, premii oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom, în parteneriat cu TeraSteel. Scopul principal al acestui concurs este de a-i învăța și încuraja pe copii să colecteze selectiv deșeurile, începând din băncile școlii, pentru a-și însuși o deprindere sănătoasă și a-i învăța să iubescă și să respecte natura.
Școlile participante la a 5-a ediție a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău!” sunt:
- Școala Gimnazială Lunca Ilvei;
- Școala Gimnazială Poiana Ilvei;
- Școala Gimnazială Sânmihaiu de Câmpie;
- Școala Gimnazială Milaș;
- Școala Gimnazială Șieuț;
- Școala Gimnazială Monor;
- Școala Gimnazială Petriș;
- Școala Gimnazială Budacu de Sus;
- Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” Chiuza;
- Școala Gimnazială Leșu;
Bucuria și entuziasmul copiilor care s-au implicat în activitatea interactiv-educativă de a colecta selectiv deșeurile, ne arată că ei sunt pregătiți și știu să le pună pe toate la locul lor. Privind ca o joacă colectarea selectivă în gospodărie putem forma obiceiuri care să genereze un mediu mai curat și mai sănătos! Sperăm ca acești copii, prin atitudinea lor, să influențeze cât mai multe persoane din jurul lor să le urmeze exemplul.
Le mulțumim d-nilor profesori pentru implicare și d-nilor primari pentru încurajarea și susținerea elevilor din comunitățile lor.
Hai să dăm valoare deșeurilor și să le punem pe toate la locul lor!

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5