Activitate de prevenire a violenței la Clubul Copiilor Năsăud

Clubul Copiilor Năsăud a găzduit o importantă activitate de prevenire a violenței, unde a fost invitată doamna comisar Ramona Sîngeorzan ca reprezentantă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Elevilor prezenți li s-a oferit o prezentare detaliată despre modurile eficiente de prevenire a violenței școlare, evidențiind importanța menținerii controlului asupra furiei și evitarea violenței verbale, fizice și online.
Evenimentul a marcat tema de reflectie ,,Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, subliniind responsabilitatea fiecărui individ în gestionarea propriilor impulsuri. Această temă a fost valorificată și în domeniul literar-artistic, prin exprimarea gândurilor și emoțiilor în poezii, compuneri și afișe grafice.
Dezbaterea a fost un alt aspect important, promovând un schimb constructiv de idei între membrii prezenți. Această interacțiune a oferit o platformă unde subiectul prevenirii violenței a fost analizat și disecat în detaliu, conștientizând astfel faptul că înțelegerea reciprocă și implicarea activă în soluționarea problemelor legate de comportamentul agresiv sunt metode eficiente de gestionare a conflictelor.
În final, evenimentul a avut un impact semnificativ asupra celor prezenți, contribuind la înțelegerea și asumarea consecințelor acțiunilor individuale și promovarea unui mediu școlar sigur și empatic.
Profesoara Maria Rus, coordonatoarea acestui eveniment, a mulțumit celor implicați în derularea activității: doamnei comisar Ramona Sîngeorzan, doamnei director Constanța Pop, doamnei profesor Alexandra Reman, doamnei profesor Simona Zinveli si d-lor profesori Mihalache Mircea și Nechiti Liviu.

Rus Cosmin
Rus Bianca
Clubul Copiilor Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5