Acţiuni gospodăreşti beclenare

Conform programului anual de activitate, Direcţia de Gospodărie Comunală Beclean desfăşoară săptămânal lucrări de curăţenie, de întrţinere şi de ecologizare în toate cartierele oraşului. Lucrătorii direcţiei acţionează permanent la înteţinerea în cele mai bune condiţii a trotuarelor, a bordurilor şi rigolelor stradale, precum şi a tuturor spaţiilor publice din oraş.
De asemenea, angajaţii Direcţiei de Gospodărire Comunală desfăşoară în continuu, pe toată durata anului lucrări de întreţinere pe toate spaţiile domeniului public al oraşului. Alte echipe,dispersate în toate cartierele oraşului, lucrează cu profesionalism, astfel încât zi de zi oraşul să aibă un aspect cât mai curat şi mai proaspăt.
Odată cu încălzirea vremii şi sosirea primelor zile de primăvară, Primăria oraşului Beclean şi Direcţia Locală de Gospodărire Comunală demarează Campania ,,Curățenia de primăvară”. Cu această ocazie, vor avea loc campanii de ecologizare în întregul oraş, vor fi efectuate lucrările de primăvară specifice pentru spațiile verzi, rondourile cu flori şi amenajările peisagistice, atât în parcul oraşului, cât şi în cartiere, în zonele de relaxare dintre blocuri, locuri de joacă, precum şi a celor amplasate în aliniamentele stradale. Odată cu venirea primăverii, ca în fiecare an, se doreşte facilitarea creșterii noii vegetații, prin salubrizarea și reamenajarea domeniului public.
Lucrări de ecologizare, renovare şi curăţenie se vor desfăşura, pe toată durata primăverii, şi în zona Parcului Balnear Băile Figa, pentru pregătirea sezonului estival 2021.
Potrivit directorului Direcţiei de Gospodărie Comunală a oraşului, George Pop, muncitorii Direcţiei vor desfăşura şi în continuare acţiuni ample de igienizare a străzilor şi a trotuarelor, şi se va acţiona, de asemenea, pentru îndepărtarea resturilor şi a deşeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate. În activitatea de curăţenie vor fi implicate utilajele şi maşinile din dotarea Direcţiei, fapt care eficientizează campania permanentă de curăţenie şi întreţinere desfăşurată la Beclean.
De asemenea, un aspect aparte în programul de activitate al Direcţiei de Gospodărie Comunală Beclean îl va constitui desfăşurarea lucrărilor de pregătire a oraşului pentru perioada de primăvară şi pentru Sărbătorile de Paşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5