Acţiuni de iarnă

Direcţia Locală de Gospodărie Comunală din Beclean lucrează susţinut şi în perioada sezonului rece. Potrivit directorului Direcţiei, George Pop, instituţia pe care o conduce desfăşoară pe toată perioada iernii genul de acţiuni specifice sezonului, pentru a asigura cele mai bune condiţii pentru derularea normală a vieţii economico-sociale din oraş. De fiecare dată când situaţia şi condiţiile meteorologice o impun se iau toate măsurile adecvate pentru a curăţa drumurile şi trotuarele de zăpadă şi de gheaţă, atât mecanizat, cu utilajele din dotare, cât şi manual, cu unelte specifice, cu ajutorul angajaţilor direcţiei .

Astfel, folosind eficient materialele şi utilajele necesare pentru deszăpeziri, Direcţia de Gospodărire Comunală îşi desfăşoară cu succes acţiunile de deszăpezire şi pe cele de curăţenie în perioada sezonului de iarnă, până acum în oraşul Beclean circulaţia rutieră şi pietonală nefiind îngreunată din cauza ninsorilor, ca urmare a eforturilor susţinute ale tuturor lucrătorilor direcţiei.

De asemenea aprovizionarea cu material antiderapant se desfăşoară conform graficelor stabilite şi acelaşi lucru se poate spune şi despre celelalte acţiuni de întreţinere ale utilajelor din dotare pentru a face faţă sezonului rece.

În plus, atunci când vremea permite acest lucru, angajaţii de la gospodărirea comunală beclenară continuă cu toaletarea coronamentului arborilor şi pomilor de pe aliniamentele stradale şi din parcul oraşului, acţiune de sezon obişnuită în fiecare an în oraşul Beclean.

Prin urmare, conducerea Direcţiei Locale de Gospodărie Comunală ne asigură că pentru toate zilele de iarnă care mai urmează, echipele de intervenţie sunt pregătite să întreţină cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea traficului rutier şi pietonal în oraş, astfel ca activităţile cotidiene ale întregii comunităţi locale să se deruleze în condiţii cât mai bune, indiferent de condiţiile meteorologice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5