DAR DIN DAR

Acţiunea caritabilă a elevilor clasei a III-a D de la „Ştefan cel Mare”: 15 tablete oferite, daruri pentru copiii de la Mănăstirea Piatra Fântânele

Acţiunea caritabilă „Dar din dar” iniţiată de elevii clasei a III-a D, Clasa Furnicuţelor de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare”, a ajuns la final.
Am pornit la drum în 17 noiembrie cu gândul de a aduna bani pentru achiziţionarea unei tablete care să ajungă la un copil care nu putea participa la orele online.
Ceea ce s-a întâmplat în această perioadă seamănă cu filmele de Crăciun: un şir de miracole. Cunoscuţi şi necunoscuţi au răspuns chemării de a face bine. Mass-media ne-a sprijinit în mediatizarea acţiunii astfel că produsele au ajuns şi în alte colţuri ale ţării, felicitări au ajuns şi în SUA, bani au venit din Anglia, Germania şi din Austria. Din banii obţinuţi din vânzarea decoraţiunilor şi a felicitărilor de Crăciun şi din donaţiile primite au fost achiziţionate 15 tablete in valoare de 800 de lei fiecare, încălţăminte pentru doi tineri cu nevoi speciale, alimente pentru familia unuia dintre copiii care a primit tablete. Au fost direcţionate către copii două tablete şi două laptop-uri primite ca donaţie.
Acţinea s-a încheiat cu un drum la Mănăstirea Piatra Fântânele cu daruri pentru copiii şi măicuţele de acolo. Nu întâmpător: în primele zile ale campaniei o măicuţă a trecut pragul magazinului „Andreas” pentru a ridica un aranjament lăsat pentru dânsa şi a aflat de acţiunea noastră. Văzând rezultatele, nu putem să nu ne gândim că ne-au fost alături, prin rugăciune.
Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să aducem bucurie atâtor copii şi le dorim sărbători binecuvântate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5