Acțiune a polițiștilor și jandarmilor la Dumitrița! 17 amenzi aplicate!

Luni, în intervalul 13.00-16.00, polițiștii din cadrul Secției 1 de poliție Rurală Bistrița, serviciilor de Investigare a Criminalității Economice și de Investigații Criminale, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud au organizat și desfășurat o acțiune pe raza comunei Dumitrița.

Acțiunile forțelor de ordine au urmărit respectarea interdicțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare și respectarea obligațiilor de izolare a persoanelor față de care s-a dispus această măsură, în scopul prevenirii răspândirii COVID 19.

Cu această ocazie, au fost efectuate controale și verificări pe raza localităților Ragla, Dumitrița, Budacu de Sus și Petriș, iar pentru neregulile constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei.

Totodată, pe parcursul desfășurării activităților, au fost transmise mesaje și recomandări preventive și prin difuzarea unor mesaje audio cu principalele măsuri pentru protejarea populației.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5