ACS Transilvania Bistrița, locul I și locul III, la turneul de fotbal Karneval Kupa de la Debrecen!

Evoluții meritorii, la Karneval Kupa, la Debrecen (Ungaria), în acest weekend (12-14.08.2022), pentru echipele noastre: Grupa 2008 (U14) care câștigă acest turneu, și grupa 2010, locul 3, a transmis ACS Transilvania Bistrița, pe pagina de facebook.
"Acești mici fotbaliști de la ACS Transilvania Bistrița joacă fără niciun complex indiferent de adversar și nu sunt cu nimic mai prejos decât cluburile renumite din țară. În turneul de la Debrecen, am arătat tuturor că se face fotbal la Bistrița și granzii ne-au cam luat frica.
În grupa principală:
ACS Transilvania Bistrița-Ikarus Budapesta 3-1
ACS Transilvania Bistrița-Erdi VSE 4-0
ACS Transilvania Bistrița-Deac Debrecen 0-1
Am câștigat locul 1 în grupă.
În grupa semifinală deși neînvinși, 2-1 cu Marosvasarhelyi SE (Tg.Mureș) și 0-0 cu CFR Cluj, am ratat la golaveraj calificarea în finală (1 gol). Ne-am luat revanșa câstigând la penalty-uri finala mică cu aceiași de la Deac Debrecen. Felicitări copii pasionați de fotbal, felicitări părinți mai pasionați și un mare, mare mulțumesc Cristi Ploscar, un antrenor cool și performant!
PS- de Piti, Pavelea, Tinte, Mircea, Lăzărescu, Turdean, Drăguț, Seichei, Rusu, Holobîcă, Erik, Toma, Cârstea și Suciu sigur veți mai auzi!", a scris deputatul Daniel Suciu, în calitate de părinte și iubitor al forbalului, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5